Montblanc Lady Emblem L’Eau Eau de Toilette voor Vrouwen

Montblanc Lady Emblem L’Eau Eau de Toilette voor Vrouwen
Montblanc Lady Emblem L’Eau Eau de Toilette voor Vrouwen
50 ml
29,90

Code: MBL0775 | Op voorraad
1
PostNL
dinsdag 18-5-2021
Persoonlijk ophalen
maandag 17-5-2021
UPS Air Mail
maandag 17-5-2021

Beschrijving Montblanc Lady Emblem L’Eau
Samenstelling

Ben je ook dol op die momenten waarop je even stopt, inademt en van het moment geniet? De eau de toilette Montblanc Lady Emblem heeft hetzelfde bijna magische effect. Hij brengt je in no time naar de bloeiende zomertuin, waar je je energie en inspiratie kunt opdoen midden op je werkdag.

  • bloemig-fruitige geur
  • voor moderne stadse vrouwen
  • geschikt om overdag te dragen

Samenstelling van de geur
De topnoten openen met een sappige fruitmix en mandarijnblaadjes. De hartnoten van de Eau de toilette verbergen het bedwelmende aroma van magnolia dat zich langzaam verstrengelt met tonen van opwindende rozen. De elegante basis rust op de pure tonen van muskus, cederhout en hars.

Het verhaal van de geur
Eau de toilette Lady Emblem L’Eau maakt deel uit van de unieke Montblanc Lady Emblem-collectie die geleidelijk alle gezichten van een moderne vrouw onthult. De geur werd gelanceerd in 2017 en de geslepen flacon is geïnspireerd door de vorm van de Montblanc-diamant.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Geursoort
fruitig, bloemig

Over het merk Montblanc

Montblanc werd al in 1906 in Hamburg in Duitsland opgericht als bedrijf dat luxueuze vulpennen vervaardigde. Het merk Montblanc werd door drie mannen opgericht – Voss, Nehemias en Eberstein, die een van de meest luxueuze en exclusieve merken creëerden.

Vele jaren lang specialiseerde het merk Montblanc zich alleen op de fabricage van schrijfbenodigdheden van topkwaliteit, maar uiteindelijk werden aan het assortiment ook andere producten toegevoegd, waaronder uiteraard zeer originele parfums. Het merk is tegenwoordig bijzonder actief in de liefdadigheid, met name in de strijd tegen analfabetisme en de ongelijke toegang tot onderwijs, en exploiteert meer dan 60 winkels over de hele wereld vanuit de zetel in Hamburg, van Bombay tot Brisbane.

Review Montblanc Lady Emblem L’Eau