Montblanc Emblem

Douchegel voor Mannen 150 ml

Montblanc Emblem Douchegel voor Mannen 150 ml
Montblanc Emblem Douchegel voor Mannen 150 ml
Montblanc Emblem Douchegel voor Mannen 150 ml
150 ml
12,70

Code: MBL0660 | Meer dan 5 st. in voorraad
st
GLS
dinsdag 19-2-2019
Montblanc Emblem
150 ml | 12,70

Beschrijving van het parfum Montblanc Emblem

Het douchegel Montblanc Emblem is een perfecte aanvulling op de geur van dezelfde reeks. Het geeft frisheid en laat de huid zacht en vol van geur achter, wat de zintuigen stimuleert en het zelfvertrouwen vergroot. Elke wasbeurt zal hierdoor een geweldige ervaring worden.

Over het merk Montblanc

Montblanc werd al in 1906 in Hamburg in Duitsland opgericht als bedrijf dat luxueuze vulpennen vervaardigde. Het merk Montblanc werd door drie mannen opgericht – Voss, Nehemias en Eberstein, die een van de meest luxueuze en exclusieve merken creëerden.

Vele jaren lang specialiseerde het merk Montblanc zich alleen op de fabricage van schrijfbenodigdheden van topkwaliteit, maar uiteindelijk werden aan het assortiment ook andere producten toegevoegd, waaronder uiteraard zeer originele parfums. Het merk is tegenwoordig bijzonder actief in de liefdadigheid, met name in de strijd tegen analfabetisme en de ongelijke toegang tot onderwijs, en exploiteert meer dan 60 winkels over de hele wereld vanuit de zetel in Hamburg, van Bombay tot Brisbane.

Beoordeling Montblanc Emblem

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!