MolinardVanille Eau de Parfum voor Vrouwen

Molinard Vanille Eau de Parfum voor Vrouwen
Molinard Vanille Eau de Parfum voor Vrouwen
Gratis verzending
75 ml
63,00

Op voorraad | Code: MOL0190
1
PostNL
donderdag 9-12-2021
Afhaallocaties
donderdag 9-12-2021
UPS Air Mail
morgen al dinsdag 7-12-2021

Hoe verleidelijk de geur van de Oriënt kan zijn, ontdek je met de eau de parfum voor vrouwen Molinard Vanille . De geheimzinnigheid en het vleugje mysterie dat hij uitstraalt, trekt meteen de aandacht en laat ook je omgeving niet koud.

  • oriëntaalse geur
  • voor de moderne, zelfverzekerde vrouw
  • benadrukt de sensualiteit van elke vrouw
  • geur geschikt voor dagelijks gebruik

Volledige samenstelling

ALCOHOL DENAT., PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), BENZYL BENZOATE, ISOEUGENOL, BENZYL CINNAMATE, BENZYL ALCOHOL De fabrikant is verantwoordelijk voor de samenstelling van het product. Vanwege mogelijke wijzigingen raden we aan om de samenstelling van het product rechtstreeks op de verpakking te controleren.
Volledige tekst

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Sandelhout , Patchuli
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Benzoine , Vanille
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Witte Muskus , Vanille
Geursoort
oriëntaalse