MolinardNirmala Le Rêve Nirmala Eau de Toilette voor Vrouwen

Molinard Nirmala Le Rêve Nirmala Eau de Toilette voor Vrouwen
Molinard Nirmala Le Rêve Nirmala Eau de Toilette voor Vrouwen
75 ml

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar | Code: MOL0242

Hou de passionele kant van je persoonlijkheid niet verborgen. De eau de toilette voor vrouwen Molinard Nirmala Le Rêve Nirmala zit vol opwinding, verlangen en uitdagingen, en stemt jou en je omgeving af op een sensuele noot.

  • bloemige geur
  • fruitige geur
  • voor de temperamentvolle, energieke vrouw
  • warme geur, ideaal voor bij koud weer

Volledige samenstelling

ALCOHOL DENAT., PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, LIMONENE, COUMARIN, CITRAL, CITRONELLOL De fabrikant is verantwoordelijk voor de samenstelling van het product. Vanwege mogelijke wijzigingen raden we aan om de samenstelling van het product rechtstreeks op de verpakking te controleren.
Volledige tekst

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Geursoort
fruitig, bloemig