Kinderthermometers voor in bad

Betrouwbare badthermometers

De juiste temperatuur van het water is voor baby’s heel belangrijk omwille van hun dunne, gevoelige huid. Gun je baby een aangenaam en vooral veilig badje dankzij een betrouwbare badthermometer. Je kunt kiezen uit tal van thermometers met kindermotieven, diertjes, kleuren en nog veel meer!

Baby badthermometer – gebruik

De ideale temperatuur van het water voor een zuigeling is 36 à 37 °C. Met een nauwkeurige badthermometer hou je de optimale temperatuur steeds in de gaten. Je hoeft hem maar in het water te steken en dankzij de duidelijke schaalverdeling weet je in een oogwenk of de watertemperatuur veilig is voor je baby.

Soorten badthermometers

  • Digitale badthermometers zijn nauwkeurig en geven de temperatuur duidelijk zichtbaar aan. Het meten duurt maar enkele seconden.
  • Badthermometers met schaalverdeling zijn ook nauwkeurig en verkrijgbaar in veel verschillende aantrekkelijke vormen en kleuren. Ze bevatten een veilige vloeistof zonder kwik.

Onze tip: Hul je baby na het baden in een babyhanddoek die je tijdens het baden een beetje voorverwarmt op de verwarming.

Kies vandaag nog een vrolijke waterthermometer op notino.nl en maak van het baden van je baby iets leuks! Leg bij het badje ook een babycrème, een handdoek, schone luiers en andere babybenodigdheden klaar, zodat je je baby tijdens het baden niet alleen hoeft te laten.