Haaraccessoires voor kinderen

Ontdek speelse haaraccessoires voor je kind

Versier het haar van je dochter met schattige haarspelden en elastiekjes voor kinderen! Met haaraccessoires zorg je dat haarlokken op hun plaats blijven en tover je in een oogwenk een prachtig kapsel tevoorschijn. Kleurrijke haarspelden, elastiekjes, haarbanden en andere haaraccessoires voor kinderen in een glanzende of glinsterende uitvoering met vrolijke bloemetjes en speelse diertjes om dol op te worden.

Haaraccessoires voor meisjes

Of je thuis nu een kleine prinses, sporter of avonturier hebt, alle kinderen houden van opvallende kapsels met versieringen die hun haarbos onder controle houden.

  • Probeer bijvoorbeeld eens om het haar van je dochter in te vlechten en de zijkanten te versieren met kleurige haarspeldjes.
  • Bij los haar staat een kleurrijke haarband voor meisjes, bijvoorbeeld met een vrolijke strik, dan weer heel mooi.
  • Voor een klassieke staart kun je niet zonder haarelastiekjes voor kinderen, die verkrijgbaar zijn in alle kleuren van de regenboog.
  • Haarspelden voor baby’s houden ook het allerfijnste babyhaar op zijn plaats en zijn mooi te combineren met speelse babykleren.

Onze tip: De juiste haarverzorging begint bij het regelmatig wassen met een kwaliteitsvolle kindershampoo. En als het haar moeilijk uit te kammen is en snel in de knoop geraakt, ga dan ook voor een conditioner of probeer eens een antiklittenspray voor kinderen.

Verken de betoverende wereld van de haaraccessoires voor kinderen op Notino en tem het wilde haar van je kind!