Miu Miu TwistEau de Parfum voor Vrouwen

Miu Miu Twist Eau de Parfum voor Vrouwen
Miu Miu Twist Eau de Parfum voor Vrouwen
Gratis verzending
Aanbevolen detailhandelsprijs
110,00

Je bespaart 11%
100 ml
97,60

Code: MIU00126 | Op voorraad
1
Cadeautje voor jou
Gratis levering op bestellingen boven de € 20. Shop vanuit het comfort van je eigen huis.
PostNL
zaterdag 11-4-2020
UPS Air Mail
donderdag 9-4-2020

Beschrijving van het parfum Miu Miu Twist
Samenstelling

De eau de parfum Miu Miu Twist symboliseert de ongelooflijke creatieve persoonlijkheid van een vrouw van de 21e eeuw. Ontdek de nieuwe interpretatie van sensualiteit.

  • bloemige-houtige geur
  • voor jeugdige vrouwen
  • geschikt om overdag te dragen

Samenstelling van de geur
In het begin ruik je in de topnoten frisse bergamot en zachte appelboombloesem. De hartnoten worden gedomineerd door roze musk die de compositie een onweerstaanbare verleidelijke toon geeft. De warmte en diepte van deze eau de parfum wordt verzorgd door de cederhout en amber in de basisnoten.

Verhaal van de geur
Het Italiaanse modemerk Miu Miu laat in haar werk onverwachte tegenstellingen van moderne vrouwen zien. De eau de parfum Miu Miu Twist is geen uitzondering. Het design van de flacon is gebaseerd op vintagestijl - het tot in het detail gestikte lichaam is op de hals versierd met elegante elementen in de kleuren zwart, goud en roze. Zou je ook kunnen vallen voor deze ongewone en elegante geur die in 2019 op de markt werd gebracht?

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Bergamot
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Appelbloesem
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Ceder , Amber
Geursoort
bloemig, houtachtig

Over het merk Miu Miu

Het creatieve modemerk Miu Miu zit vol tegenstrijdigheden en balanceert tussen eenvoud en provocatie. Het is de weerspiegeling van de vrouw van nu die verleidelijk is, zich niet aan verdragen houdt en graag zelf bepaalt wat ze doet.

Het merk is vernoemd naar de kleindochter van de oprichter van het modehuis Prada. De Italiaanse ontwerpster Miuccia Prada heeft zich opzettelijk afgekeerd van de traditionele esthetiek van het familiemerk. Onder de naam Miu Miu kreeg ze de ruimte voor haar eigen creatieve expressie. In de tijd, waarin Prada gekenmerkt werd door minimalisme in de mode, werd Miu Miu daar de tegenhanger van – een sensuele en opstandige kijk op mode.

In 2015 werd vervolgens ook het eerste parfum van Miu Miu op de markt gebracht: De uitzonderlijke florale aroma en het onconventionele ontwerp van de flacon wonnen spoedig de harten van vele vrouwen. Zo werd de geur Miu Miu een begrip in de parfumwereld.

Review Miu Miu Twist