Miu Miu Miu Miu Eau de Parfum voor Vrouwen

Miu Miu Miu Miu Eau de Parfum voor Vrouwen
Miu Miu Miu Miu Eau de Parfum voor Vrouwen
Aanbevolen detailhandelsprijs
110,00

Je bespaart 23%
100 ml
84,30

Code: MIU0072 | Op voorraad
1
PostNL
dinsdag 11-5-2021
Persoonlijk ophalen
dinsdag 11-5-2021
UPS Air Mail
dinsdag 11-5-2021

Beschrijving Miu Miu Miu Miu
Samenstelling

Jeugdig, speels, sluw - dat is de eau de parfum Miu Miu van het merk met dezelfde naam. Hul u ook in een blije geur, waardoor u de hele dag door een goed humeur hebt.

  • een frisse bloemengeur
  • voor moderne, energieke vrouwen
  • ideaal voor dagelijks gebruik

Samenstelling van de geur
De dominante component van de geurcompositie die hem ook opent, is de sensuele en elegante essentie van lelietjes-van-dalen. In het hart wordt hij ondersteund door bedwelmende jasmijn, rozen en frisse, groene tonen. Dit zachte en onschuldige voorspel contrasteert met een donkerdere basis die Akigalawood® in zich verbergt - een bestanddeel dat wordt geëxtraheerd uit patchouli en een aangenaam houtachtig en licht peperachtig aroma heeft.

Het verhaal van de geur
De Italiaanse designer Miuccia Prada heeft altijd al haar speelsheid en creativiteit willen projecteren op de wereld van mode en schoonheid. In 1998 richtte ze daarom de jongere zus van Prada op: het merk Miu Miu, dat de onverwachte contrasten van de moderne wereld in zich combineert. Dit idee wordt ook weerspiegeld in de allereerste geur van het merk dat in 2015 werd geïntroduceerd.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Lelietje van Dalen
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Wilde Roos , Jasmijn
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Akigalawood®
Geursoort
bloemig

Over het merk Miu Miu

Het creatieve modemerk Miu Miu zit vol tegenstrijdigheden en balanceert tussen eenvoud en provocatie. Het is de weerspiegeling van de vrouw van nu die verleidelijk is, zich niet aan verdragen houdt en graag zelf bepaalt wat ze doet.

Het merk is vernoemd naar de kleindochter van de oprichter van het modehuis Prada. De Italiaanse ontwerpster Miuccia Prada heeft zich opzettelijk afgekeerd van de traditionele esthetiek van het familiemerk. Onder de naam Miu Miu kreeg ze de ruimte voor haar eigen creatieve expressie. In de tijd, waarin Prada gekenmerkt werd door minimalisme in de mode, werd Miu Miu daar de tegenhanger van – een sensuele en opstandige kijk op mode.

In 2015 werd vervolgens ook het eerste parfum van Miu Miu op de markt gebracht: De uitzonderlijke florale aroma en het onconventionele ontwerp van de flacon wonnen spoedig de harten van vele vrouwen. Zo werd de geur Miu Miu een begrip in de parfumwereld.

Review Miu Miu Miu Miu