Miu Miu Miu Miu

Douchegel voor Vrouwen 200 ml

Miu Miu Miu Miu Douchegel voor Vrouwen  200 ml
Miu Miu Miu Miu Douchegel voor Vrouwen  200 ml
Miu Miu Miu Miu Douchegel voor Vrouwen  200 ml
200 ml
27,00

Code: MIU0077 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
dinsdag 18-12-2018
Miu Miu Miu Miu
200 ml | 27,00

Beschrijving van het parfum Miu Miu Miu Miu

Het douchegel Miu Miu Miu Miu is een perfecte aanvulling op de geur van dezelfde lijn. Het geeft frisheid en laat de huid zacht en vol van geur achter, wat de zintuigen stimuleert en het zelfvertrouwen vergroot. Elke wasbeurt zal hierdoor een geweldige ervaring worden.

Over het merk Miu Miu

Het creatieve modemerk Miu Miu zit vol tegenstrijdigheden en balanceert tussen eenvoud en provocatie. Het is de weerspiegeling van de vrouw van nu die verleidelijk is, zich niet aan verdragen houdt en graag zelf bepaalt wat ze doet.

Het merk is vernoemd naar de kleindochter van de oprichter van het modehuis Prada. De Italiaanse ontwerpster Miuccia Prada heeft zich opzettelijk afgekeerd van de traditionele esthetiek van het familiemerk. Onder de naam Miu Miu kreeg ze de ruimte voor haar eigen creatieve expressie. In de tijd, waarin Prada gekenmerkt werd door minimalisme in de mode, werd Miu Miu daar de tegenhanger van – een sensuele en opstandige kijk op mode.

In 2015 werd vervolgens ook het eerste parfum van Miu Miu op de markt gebracht: De uitzonderlijke florale aroma en het onconventionele ontwerp van de flacon wonnen spoedig de harten van vele vrouwen. Zo werd de geur Miu Miu een begrip in de parfumwereld.

Beoordeling Miu Miu Miu Miu

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!