Miu MiuFleur d'Argent Handcrème voor Vrouwen

Miu Miu Fleur d'Argent Handcrème voor Vrouwen
Miu Miu Fleur d'Argent Handcrème voor Vrouwen
Uitverkoop
Aanbevolen detailhandelsprijs
26,00

Je bespaart 27%
75 ml
18,80

Op voorraad | Code: MIU00123
1
PostNL
woensdag 1-12-2021
Afhaallocaties
woensdag 1-12-2021
UPS Air Mail
dinsdag 30-11-2021

Vanaf nu gaan je handen niet alleen perfect gevoed zijn, maar ook onweerstaanbaar lekker ruiken. De geparfumeerde handcrème Miu Miu Fleur d'Argent is een reddingsmiddel voor je huid en de geur streelt tegelijk je zinnen.

Kenmerken:

  • hydrateert en voedt de huid
  • laat de huid zacht en glad achter
  • vult de geur uit dezelfde reeks aan

Hoe te gebruiken:
Breng handcrème aan zoals nodig en masseer totdat de crème is geabsorbeerd.

Samenstelling

Consistentie
crème

Het creatieve modemerk Miu Miu zit vol tegenstrijdigheden en balanceert tussen eenvoud en provocatie. Het is de weerspiegeling van de vrouw van nu die verleidelijk is, zich niet aan verdragen houdt en graag zelf bepaalt wat ze doet.

Het merk is vernoemd naar de kleindochter van de oprichter van het modehuis Prada. De Italiaanse ontwerpster Miuccia Prada heeft zich opzettelijk afgekeerd van de traditionele esthetiek van het familiemerk. Onder de naam Miu Miu kreeg ze de ruimte voor haar eigen creatieve expressie. In de tijd, waarin Prada gekenmerkt werd door minimalisme in de mode, werd Miu Miu daar de tegenhanger van – een sensuele en opstandige kijk op mode.

In 2015 werd vervolgens ook het eerste parfum van Miu Miu op de markt gebracht: De uitzonderlijke florale aroma en het onconventionele ontwerp van de flacon wonnen spoedig de harten van vele vrouwen. Zo werd de geur Miu Miu een begrip in de parfumwereld.