MissoniWave Eau de Toilette voor Mannen

Missoni Wave Eau de Toilette voor Mannen
Missoni Wave Eau de Toilette voor Mannen
Aanbevolen detailhandelsprijs
50,00

Je bespaart 37%
50 ml
31,08

Op voorraad | Code: MSO01587
1
PostNL
donderdag 20-1-2022
Afhaallocaties
donderdag 20-1-2022
UPS Air Mail
morgen al woensdag 19-1-2022

Laat je door niets tegenhouden en gun jezelf een opkikkertje in om het even welke situatie. De eau de toilette voor mannen Missoni Wave zorgt voor een onmiddellijke toevloed van energie op zintuiglijk niveau. Hij is zo verkwikkend dat je alles met gemak aankan.

  • citrusgeur
  • aromatische geur met kruidige akkoorden
  • munt uit op mannen die niet bang zijn om zichzelf te zijn

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Citrusvruchten , Siciliaanse Mandarijn , Zee Noten
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Rozemarijn , Lavendel , Scharlei
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Haïtiaanse vetiver, Eikenmos , Vanille Orchidee , Patchuli
Geursoort
citrus, aromatisch

Het Italiaanse merk Missoni werd bekend met zijn gebreide kleding met gevarieerde, felgekleurde motieven, en dat niet alleen in Italië maar over de hele wereld. En even origineel en speels als die typische Missoni motieven, zijn ook de parfums van dit luxemerk.

De geschiedenis van het merk Missoni ving aan in 1953, toen Ottavio en Rosita Missoni in Milaan een winkel met gebreide kleding openden. Dankzij de originele zigzag-, golvende en streepjesmotieven waren de modestuks van dit Italiaanse merk herkenbaar op het eerste gezicht. De eerste Missoni parfum zag het levenslicht in de jaren ‘80. De oorspronkelijke Missoni geuren worden vandaag echter niet meer gemaakt – in 2006 ging het merk Missoni een samenwerking aan met het bedrijf Estée Lauder en aan de creatie van nieuwe Missoni parfums heeft al een hele reeks bekende parfumeurs meegewerkt.

Onder de meest geliefde Missoni geuren horen de Missoni Missoni eau de parfum voor vrouwen, die jou voor zich wint met zijn fruitig-bloemige geur, de Missoni Missoni eau de toilette voor vrouwen vol tedere bloemen, en de aromatische herengeur met citrusakkoorden Missoni Wave.