MissoniWave deodorant stick voor Mannen

Missoni Wave deodorant stick voor Mannen
Missoni Wave deodorant stick voor Mannen
Gratis verzending
Aanbevolen detailhandelsprijs
23,00

Je bespaart 39%
75 ml
14,00

Op voorraad | Code: MSO01590
1
PostNL
woensdag 8-12-2021
Afhaallocaties
woensdag 8-12-2021
UPS Air Mail
dinsdag 7-12-2021

De deodorant Missoni Wave bestrijdt effectief de onaangename geur en geeft je een langdurig comfortabel en fris gevoel.

Samenstelling

Verpakkingssoort
deodorant stick

Het Italiaanse merk Missoni werd bekend met zijn gebreide kleding met gevarieerde, felgekleurde motieven, en dat niet alleen in Italië maar over de hele wereld. En even origineel en speels als die typische Missoni motieven, zijn ook de parfums van dit luxemerk.

De geschiedenis van het merk Missoni ving aan in 1953, toen Ottavio en Rosita Missoni in Milaan een winkel met gebreide kleding openden. Dankzij de originele zigzag-, golvende en streepjesmotieven waren de modestuks van dit Italiaanse merk herkenbaar op het eerste gezicht. De eerste Missoni parfum zag het levenslicht in de jaren ‘80. De oorspronkelijke Missoni geuren worden vandaag echter niet meer gemaakt – in 2006 ging het merk Missoni een samenwerking aan met het bedrijf Estée Lauder en aan de creatie van nieuwe Missoni parfums heeft al een hele reeks bekende parfumeurs meegewerkt.

Onder de meest geliefde Missoni geuren horen de Missoni Missoni eau de parfum voor vrouwen, die jou voor zich wint met zijn fruitig-bloemige geur, de Missoni Missoni eau de toilette voor vrouwen vol tedere bloemen, en de aromatische herengeur met citrusakkoorden Missoni Wave.