Missoni Wave Aftershave Balsem voor Mannen

Missoni Wave Aftershave Balsem  voor Mannen
Missoni Wave Aftershave Balsem  voor Mannen
Aanbevolen detailhandelsprijs
35,00

Je bespaart 39%
100 ml
21,40

Code: MSO01589 | Op voorraad
1
PostNL
dinsdag 2-2-2021
Persoonlijk ophalen
maandag 1-2-2021
UPS Air Mail
dinsdag 2-2-2021

Beschrijving van het parfum Missoni Wave
Samenstelling

Laat je meevoeren op een golf van je favoriete geur en bereid je huid tegelijk voor op je scheerritueel. Het scheerproduct Missoni Wave doet beide. Je gezicht zal niet alleen volmaakt glad zijn maar ook nog heerlijk ruiken.

Samenstelling

Consistentie
balsem

Over het merk Missoni

Het Italiaanse merk Missoni werd bekend met zijn gebreide kleding met gevarieerde, felgekleurde motieven, en dat niet alleen in Italië maar over de hele wereld. En even origineel en speels als die typische Missoni motieven, zijn ook de parfums van dit luxemerk.

De geschiedenis van het merk Missoni ving aan in 1953, toen Ottavio en Rosita Missoni in Milaan een winkel met gebreide kleding openden. Dankzij de originele zigzag-, golvende en streepjesmotieven waren de modestuks van dit Italiaanse merk herkenbaar op het eerste gezicht. De eerste Missoni parfum zag het levenslicht in de jaren ‘80. De oorspronkelijke Missoni geuren worden vandaag echter niet meer gemaakt – in 2006 ging het merk Missoni een samenwerking aan met het bedrijf Estée Lauder en aan de creatie van nieuwe Missoni parfums heeft al een hele reeks bekende parfumeurs meegewerkt.

Onder de meest geliefde Missoni geuren horen de Missoni Missoni eau de parfum voor vrouwen, die jou voor zich wint met zijn fruitig-bloemige geur, de Missoni Missoni eau de toilette voor vrouwen vol tedere bloemen, en de aromatische herengeur met citrusakkoorden Missoni Wave.

Review Missoni Wave