MissoniParfum Pour Homme deodorant stick voor Mannen

Missoni Parfum Pour Homme deodorant stick voor Mannen
Missoni Parfum Pour Homme deodorant stick voor Mannen
Aanbevolen detailhandelsprijs
25,50

Je bespaart 33%
75 ml
16,90

Op voorraad | Code: MSO01600
1
PostNL
donderdag 9-12-2021
Afhaallocaties
donderdag 9-12-2021
UPS Air Mail
morgen al dinsdag 7-12-2021

Combineer je geur tot een harmonieus geheel. De deodorant Missoni Parfum Pour Homme geeft hetzelfde aroma vrij als de geur uit jouw flacon en vormt er zo een volmaakt duo mee.

Kenmerken:

  • beschermt tegen vervelende geur
  • laat een langdurig gevoel van frisheid achter
  • doet elke man een plezier

Samenstelling

Verpakkingssoort
deodorant stick

Het Italiaanse merk Missoni werd bekend met zijn gebreide kleding met gevarieerde, felgekleurde motieven, en dat niet alleen in Italië maar over de hele wereld. En even origineel en speels als die typische Missoni motieven, zijn ook de parfums van dit luxemerk.

De geschiedenis van het merk Missoni ving aan in 1953, toen Ottavio en Rosita Missoni in Milaan een winkel met gebreide kleding openden. Dankzij de originele zigzag-, golvende en streepjesmotieven waren de modestuks van dit Italiaanse merk herkenbaar op het eerste gezicht. De eerste Missoni parfum zag het levenslicht in de jaren ‘80. De oorspronkelijke Missoni geuren worden vandaag echter niet meer gemaakt – in 2006 ging het merk Missoni een samenwerking aan met het bedrijf Estée Lauder en aan de creatie van nieuwe Missoni parfums heeft al een hele reeks bekende parfumeurs meegewerkt.

Onder de meest geliefde Missoni geuren horen de Missoni Missoni eau de parfum voor vrouwen, die jou voor zich wint met zijn fruitig-bloemige geur, de Missoni Missoni eau de toilette voor vrouwen vol tedere bloemen, en de aromatische herengeur met citrusakkoorden Missoni Wave.