Millefiori Selected Mirto geurolie

Millefiori Selected Mirto geurolie
Millefiori Selected Mirto geurolie
15 ml
12,90

Code: MLF02018 | Meer dan 5 st. in voorraad
1
PostNL
maandag 25-1-2021
Persoonlijk ophalen
zaterdag 23-1-2021
UPS Air Mail
maandag 25-1-2021

Beschrijving van het parfum Millefiori Selected Mirto
Samenstelling

Geurolie Millefiori Selected Mirto zal je huis een aangename geur geven en een harmonieuze en gezellige plek creëren van elk interieur.

Kenmerken:

  • frisse geur
  • frisse schone geur

Hoe te gebruiken:
Volg de bijgevoegde instructies. Buiten het bereik van kinderen en huisdieren houden. Doseer de olie volgens de geurintensiteit die je in de ruimte wil. De temperatuur, de mate van ventilatie en de plaats van waaruit je de olie laat geuren, heeft invloed op de duur van het vrijkomen van het aroma.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Citroen , Bergamot , Mirre
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Roos , Jasmijn , Groene Lelie
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Amber , Jenever
Soorten huisgeur
neutraal, fris

Review Millefiori Selected Mirto