Millefiori Natural Mineral Goldgeurolie

Millefiori Natural Mineral Gold geurolie
Millefiori Natural Mineral Gold geurolie
15 ml
10,40

Code: MLF01872 | Meer dan 5 st. in voorraad
1
PostNL
woensdag 9-12-2020
Persoonlijk ophalen
dinsdag 8-12-2020
UPS Air Mail
maandag 7-12-2020

Beschrijving van het parfum Millefiori Natural Mineral Gold
Samenstelling

Geurolie Millefiori Natural Mineral Gold zal je huis een aangename geur geven en een harmonieuze en gezellige plek creëren van elk interieur.

Kenmerken:

  • frisse geur
  • frisse schone geur

Hoe te gebruiken:
Volg de bijgevoegde instructies. Buiten het bereik van kinderen en huisdieren houden. Doseer de olie volgens de geurintensiteit die je in de ruimte wil. De temperatuur, de mate van ventilatie en de plaats van waaruit je de olie laat geuren, heeft invloed op de duur van het vrijkomen van het aroma.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Munt , Ozon
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Lelietje van Dalen , Roos , Zee Noten
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Cederhout, Vanille , Amber
Soorten huisgeur
neutraal, fris

Review Millefiori Natural Mineral Gold