Milk Shake Sensorial Mint

Verfrissende Shampoo voor Haar en Hoofdhuid

Milk Shake Sensorial Mint Verfrissende Shampoo  voor Haar en Hoofdhuid
Milk Shake Sensorial Mint Verfrissende Shampoo  voor Haar en Hoofdhuid
Milk Shake Sensorial Mint Verfrissende Shampoo  voor Haar en Hoofdhuid
300 ml
10,90

Code: MLK0043 | Meer dan 5 st. in voorraad
st
GLS
dinsdag 26-3-2019
Milk Shake Sensorial Mint
300 ml | 10,90

Beschrijving van de cosmetica Milk Shake Sensorial Mint

De shampoo Milk Shake Sensorial Mint reinigt effectief de hoofdhuid, reinigt grondig het haar en geeft het de natuurlijke schoonheid terug.

Kenmerken:

  • wast het haar en reinigt de hoofdhuid
  • versterkt de haarvezels
  • regenereert en voedt het haar
  • hydrateert intensief

Hoe te gebruiken:
Breng een redelijke hoeveelheid shampoo aan op je natte haar. Creëer schuim en spoel goed af. Herhaal indien nodig. Ga voor het optimale resultaat door met de haarverzorging uit dezelfde reeks.

Kenmerken

Effect
Regulering van overmatige talgproductie
Haartype
alle haartypen

Over het merk Milk Shake

De professionele haarcosmetica van Milk Shake maakt gebruik van een combinatie van de natuurkrachten en van professionele salons. De producten van Milk Shake bevatten een unieke combinatie van melkeiwitten en fruitextracten die het haar hydrateren, regenereren en het nieuwe krachten geeft.

Het merk Milk Shake biedt een compleet aanbod van hoogwaardige producten die je helpen bij het verbeteren en onderhouden van de natuurlijke schoonheid van je haar. De unieke productlijn van Milk Shake werd gelanceerd door het dynamische Italiaanse merk z.one concept, dat in 1999 opgericht werd door de professionele kapper Ivano Panzeri.

De haarcosmetica van Milk Shake is ontwikkeld in eigen laboratoria, die nauw samenwerken met vooraanstaande technische universiteiten in Italië en de Verenigde Staten. De haarcosmetica van Milk Shake is een hit, niet alleen in Italië, maar ook in vele andere landen over de hele wereld. Alle producten zijn bovendien ecologisch van oorsprong en milieuvriendelijk.