Milk Shake Curl Passion

Masker voor Krullend Haar

Milk Shake Curl Passion Masker  voor Krullend Haar
Milk Shake Curl Passion Masker  voor Krullend Haar
Milk Shake Curl Passion Masker  voor Krullend Haar
Parabenen Vrij 200 ml
12,00

Code: MLK0038 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
PostNL
woensdag 24-4-2019
Milk Shake Curl Passion
Parabenen Vrij 200 ml | 12,00

Beschrijving van de cosmetica Milk Shake Curl Passion

Het haarmasker Milk Shake Curl Passion is een onmisbare stap in het ritueel van de haarverzorging. Gun het haar een moment van regeneratie en het zal je belonen met vitaliteit en schoonheid.

Kenmerken:

  • hydrateert intensief
  • geeft het haar een natuurlijke, gezonde uitstraling
  • geeft het haar een verblindende glans
  • versterkt de haarvezels

Hoe te gebruiken:
Aanbrengen op vochtig, met shampoo gewassen haar. Laat even inwerken volgens de tijd vermeld op de verpakking en spoel daarna grondig uit.

Kenmerken

Effect
Ondersteuning van de golven
Haartype
krullend en golvend haar

Over het merk Milk Shake

De professionele haarcosmetica van Milk Shake maakt gebruik van een combinatie van de natuurkrachten en van professionele salons. De producten van Milk Shake bevatten een unieke combinatie van melkeiwitten en fruitextracten die het haar hydrateren, regenereren en het nieuwe krachten geeft.

Het merk Milk Shake biedt een compleet aanbod van hoogwaardige producten die je helpen bij het verbeteren en onderhouden van de natuurlijke schoonheid van je haar. De unieke productlijn van Milk Shake werd gelanceerd door het dynamische Italiaanse merk z.one concept, dat in 1999 opgericht werd door de professionele kapper Ivano Panzeri.

De haarcosmetica van Milk Shake is ontwikkeld in eigen laboratoria, die nauw samenwerken met vooraanstaande technische universiteiten in Italië en de Verenigde Staten. De haarcosmetica van Milk Shake is een hit, niet alleen in Italië, maar ook in vele andere landen over de hele wereld. Alle producten zijn bovendien ecologisch van oorsprong en milieuvriendelijk.