Milk Shake Color Care

Cosmetica Set IV.

Milk Shake Color Care Cosmetica Set  IV.
Cosmetica Set IV.

Code: MLK01808 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Set bevat: Moisturising Protective Shampoo For Colored Hair 300 ml + Nourishing Conditioner For Colored Hair 300 ml + Milky Bear 1 pc

Milk Shake Color Care
Cosmetica Set IV.

Kenmerken

Effect
Hydratatie, Kleurbescherming
Haartype
gekleurd
Set variant
Cosmetica Set

Over het merk Milk Shake

De professionele haarcosmetica van Milk Shake maakt gebruik van een combinatie van de natuurkrachten en van professionele salons. De producten van Milk Shake bevatten een unieke combinatie van melkeiwitten en fruitextracten die het haar hydrateren, regenereren en het nieuwe krachten geeft.

Het merk Milk Shake biedt een compleet aanbod van hoogwaardige producten die je helpen bij het verbeteren en onderhouden van de natuurlijke schoonheid van je haar. De unieke productlijn van Milk Shake werd gelanceerd door het dynamische Italiaanse merk z.one concept, dat in 1999 opgericht werd door de professionele kapper Ivano Panzeri.

De haarcosmetica van Milk Shake is ontwikkeld in eigen laboratoria, die nauw samenwerken met vooraanstaande technische universiteiten in Italië en de Verenigde Staten. De haarcosmetica van Milk Shake is een hit, niet alleen in Italië, maar ook in vele andere landen over de hele wereld. Alle producten zijn bovendien ecologisch van oorsprong en milieuvriendelijk.