MexxBlack Eau de Toilette voor Vrouwen

Mexx Black Eau de Toilette voor Vrouwen
Mexx Black Eau de Toilette voor Vrouwen
Aanbevolen detailhandelsprijs
18,70

Je bespaart 17%
30 ml
15,40

Op voorraad | Code: MEX0026
1
PostNL
donderdag 9-12-2021
Afhaallocaties
woensdag 8-12-2021
UPS Air Mail
maandag 6-12-2021

Onderstreep je individualiteit. De eau de toilette voor vrouwen Mexx Black is een onmisbaar accessoire voor elke moderne vrouw, die van nature mysterieus en daardoor onweerstaanbaar verleidelijk kan zijn. Trek de aandacht met deze frisse en speelse geurcompositie en ga op zoek naar nieuwe ervaringen.

  • zoetige oosterse geur
  • voor energieke en ongeremde vrouwen
  • buitengewoon geschikt voor ‘s avonds

Samenstelling van de geur
De topnoten van de sensuele vrouwgeur Mexx Black betoveren je met een bloemige mix van fresia, pioenrozen en goudsbloem die wordt versterkt door zoetzure noten van zwarte bes. In het hart van de geur ontdek je een combinatie van exotische lychee, zachte lotus en sappige peer, aangevuld met abrikoos en jeneverbes uit Virginia. De sensuele basis van oriëntaalse noten van fluwelen amber, warm sandelhout en zoete vanille zorgt voor meer intensiteit.

Verhaal van de geur
Als je magisch aantrekkelijk en niet te missen wilt zijn, dan is Mexx Black de juiste keuze voor jou. De geur werd gelanceerd in maart 2009 en vormt een perfect duo met de herenversie van deze eau de toilette.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Freesia , Zwarte Aalbessen , Goudsbloem , Pioenroos
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Lychee , Abricoos , Peer , Lotus , Virginia Ceder
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Sandelhout , Amber , Vanille
Geursoort
oriëntaalse, bloemig