MexxBlack Eau de Toilette voor Mannen

Mexx Black Eau de Toilette voor Mannen
Mexx Black Eau de Toilette voor Mannen
Aanbevolen detailhandelsprijs
17,90

Je bespaart 25%
30 ml
13,30

Op voorraad | Code: MEX0219
1
PostNL
dinsdag 7-12-2021
Afhaallocaties
maandag 6-12-2021
UPS Air Mail
maandag 6-12-2021

Onthul je passionele kant. De eau de toilette voor mannen Mexx Black helpt je hierbij. De vurige combinatie van tonen van fruit, bloemen en hout geeft je de moed om alles aan te kunnen, wat er je in je professionele en privéleven ook te wachten staat. Gun jezelf een vlaag van energie en inspiratie en ga nieuwe belevenissen tegemoet.

  • aromatische, houtachtige geur
  • tijdloos accessoire voor de moderne man
  • voor een hectische dag of een romantisch avondje

Samenstelling van de geur
Meteen na het opdoen ruik je verfrissende, aquatische tonen gezoet met sappige mandarijn en gekruid met pikante peper. Daarna ontwikkelen zich subtiele akkoorden van waterlelie en zeldzame Virginische jeneverbes. De stoere basisnoten van exotische patchoeli, amber en sandelhout stemmen je af op een optimistische noot.

Verhaal van de geur
De geur Mexx Black uit 2009 zit vol vreugde en energie. De opwindende tonen nodigen je uit om nieuwe plekken te leren kennen en worden al snel een onmisbaar onderdeel van al je onvergetelijke avonturen.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Geursoort
aromatisch, houtachtig