Memo Italian Leather Eau de Parfum Unisex

Memo Italian Leather Eau de Parfum Unisex
Memo Italian Leather Eau de Parfum Unisex
75 ml

Code: MEM0819 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Beschrijving Memo Italian Leather
Samenstelling

Memo Italian Leather uniseks Eau de Parfum is de perfecte geur voor alle onafhankelijke vrouwen en mannen die volgens hun eigen regels leven.

  • leren geur
  • uniseks geur – voor mannen en voor vrouwen
  • voor dagelijks gebruik, maar ook bij speciale gelegenheden

Volledige samenstelling

ALCOHOL DENAT, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA, BHT, COUMARIN, LIMONENE, LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL BENZOATE, BENZYL CINNAMATE, BENZYL ALCOHOL, CINNAMYL ALCOHOL, GERANIOL, CINNAMAL, EUGENOL De fabrikant is verantwoordelijk voor de samenstelling van het product. Vanwege mogelijke wijzigingen raden we aan om de samenstelling van het product rechtstreeks op de verpakking te controleren.
Volledige tekst

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Vanille , Leer, Tomatenblad
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Orriswortel , Scharlei , Galbanum , Labdanum , Tomatenblad
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Mirre , Benzoine , Opoponax , Vanille , Leer, Muskus , Tolubalsem , Sandelhout
Geursoort
leder

Review Memo Italian Leather