Maybelline SuperStay 24HFixatie Make-up Spray

Maybelline SuperStay 24H Fixatie Make-up Spray
Maybelline SuperStay 24H Fixatie Make-up Spray
75 ml

Code: MAY02257 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Cadeautje voor jou
Bij aankoop van je favoriete producten boven de 35 EUR bezorgen we nu alles met gratis verzending.

Product beschrijving Maybelline SuperStay 24H

Het product voor de fixatie van de make-up Maybelline SuperStay 24H is een onmisbare hulp die ervoor zorgt dat je make-up zelfs na enkele uren nog steeds perfect is.

Kenmerken:

  • langdurige fixatie van de make-up
  • zorgt voor een vlekkeloze uitstraling
  • voorkomt het vervagen en verbleken van de make-up

Hoe te gebruiken:
Goed schudden voor gebruik. Spuit een gepaste hoeveelheid van het preparaat op je gezicht. Vermijd direct oogcontact. Herhaal wanneer nodig op elk moment van de dag.

Wij schreven over Maybelline SuperStay 24H
Artikelen

Over het merk Maybelline

De geschiedenis van het merk Maybelline voert terug tot 1915, toen een jonge Amerikaanse, Mabel Williams, een origineel artikel voor de accentuering van de ogen samenstelde. Dat beviel haar broer Thomas zozeer, dat hij het bedrijf Maybell Laboratories oprichtte en zich met de verkoop van mascara ging bezighouden. Het duurde niet lang of vrouwen in de gehele VS vroegen naar Maybelline. In de tweede helft van de negentiger jaren werd Maybellline onderdeel van de cosmeticagigant L’Oréal Group.

Tegenwoordig werkt Maybelline samen met vooraanstaande modeontwerpers om trends te creëren op schoonheidsgebied. Oogschaduwen, nagellakken, lippenglans en andere producten van het merk Mabelline breng je gemakkelijk aan en hebben een langdurig effect. Ze zijn effectief en vooral veilig. Dankzij deze eigenschappen werden ze bijzonder populair onder professionele visagisten.

Review Maybelline SuperStay 24H