Maybelline Brow DramaPoeder voor Wenkbrauwen

Maybelline Brow Drama Poeder  voor Wenkbrauwen
Maybelline Brow Drama Poeder  voor Wenkbrauwen
Tint Blond 1 gr
8,90

Code: LOR04845 | Op voorraad
1
PostNL
vrijdag 29-5-2020
UPS Air Mail
donderdag 28-5-2020

Product beschrijving Maybelline Brow Drama

Het product Maybelline Brow Drama benadrukt je uiterlijk en verhoogt de schoonheid van je ogen.

Kenmerken:

  • Helpt de wenkbrauwen te vormen, te definiëren en te fixeren
  • werkt natuurlijk
  • snelle en eenvoudige toepassing

Hoe te gebruiken:
Met het borsteltje kam je de natuurlijke lijn van je wenkbrauwen en wimpers. Het product kan worden gebruikt zowel op de make-up als zonder voorafgaande make-up.

Over het merk Maybelline

De geschiedenis van het merk Maybelline voert terug tot 1915, toen een jonge Amerikaanse, Mabel Williams, een origineel artikel voor de accentuering van de ogen samenstelde. Dat beviel haar broer Thomas zozeer, dat hij het bedrijf Maybell Laboratories oprichtte en zich met de verkoop van mascara ging bezighouden. Het duurde niet lang of vrouwen in de gehele VS vroegen naar Maybelline. In de tweede helft van de negentiger jaren werd Maybellline onderdeel van de cosmeticagigant L’Oréal Group.

Tegenwoordig werkt Maybelline samen met vooraanstaande modeontwerpers om trends te creëren op schoonheidsgebied. Oogschaduwen, nagellakken, lippenglans en andere producten van het merk Mabelline breng je gemakkelijk aan en hebben een langdurig effect. Ze zijn effectief en vooral veilig. Dankzij deze eigenschappen werden ze bijzonder populair onder professionele visagisten.

Review Maybelline Brow Drama