Max Factor Lipfinity Velvet Mattematte vloeibare lipstick

Max Factor Lipfinity Velvet Matte matte vloeibare lipstick
Max Factor Lipfinity Velvet Matte matte vloeibare lipstick
Tint 015 Nude Silk 4 ml
6,00

Code: MXF02274 | Op voorraad
1
PostNL
dinsdag 21-1-2020
UPS Air Mail
dinsdag 21-1-2020

Product beschrijving Max Factor Lipfinity Velvet Matte

De lipstick Max Factor Lipfinity Velvet Matte zal je lippen mooi onderstrepen en perfect de dag- en avondmake-up benadrukken.

Kenmerken:

  • droogt snel
  • lange houdbaarheid
  • intense pigmentatie

Hoe te gebruiken:
Breng lippenstift aan op je lippen met zachte strepen vanuit het midden naar de hoeken.

Kenmerken

Effect
Matte

Over het merk Max Factor

Max Factor behoort wereldwijd tot de beste, meest populaire en grootste merken in de wereld van cosmetica. De geschiedenis van het merk dateert uit het begin van de 20e eeuw en haar reclameslogan "make-up van visagisten" verwijst naar haar hoogtijdagen in Hollywood en de talloze cosmetische innovaties. Op de filmdoek stond in verband met make-up namelijk slechts één naam.

Max Factor was een ondernemende visagist van Russische afkomst die in 1914 naar Los Angeles verhuisde om dichter bij de beginnende filmindustrie te zijn. Hij richtte hier een winkel met make-up op en acteurs kwamen al snel voor advies over de beste filmsterren-looks. De make-up-artiesten wachtten ongeduldig op hun producten. Max Factor was echter van mening dat elke vrouw make-up mocht dragen en daardoor was make-up voor het eerst in de geschiedenis ook beschikbaar voor het grote publiek.

Met meer dan 100 jaar van haar bestaan introduceerde het merk veel iconische producten. Een van de eerste producten was Max Factor-foundation voor de filmsterren of gouden haarpoeder. De laatste jaren staat het merk bekend om haar Max Factor 2000 Calorie mascara en de long-lasting lippenstift Max Factor Lipfinity.