Max Factor Creme PuffPoeder voor alle huidtypen

1×
Max Factor Creme Puff Poeder  voor alle huidtypen
Max Factor Creme Puff Poeder  voor alle huidtypen
Tint 41 Medium Beige 21 gr
6,10

Code: MXF0249 | Op voorraad

Dit product is al zonder cellofaan door de fabrikant verpakt.

1
PostNL
vrijdag 5-6-2020
UPS Air Mail
donderdag 4-6-2020

Product beschrijving Max Factor Creme Puff

Maak kennis met de legende uit de wereld van cosmetica. Max Factor Creme Puff compact poeder (zonder spons) werd al in 1953 geïntroduceerd en dankzij het multifunctionele gebruik blijft het tot op de dag van vandaag populair. Het egaliseert perfect een huidskleur, bedekt kleine oneffenheden en zorgt voor een onberispelijk uiterlijk. Het kan gebruikt worden als poeder en als foundation.

Eigenschappen:

  • verpakking bevat geen spons
  • egaliseert de huidskleur perfect en geeft het een fluweelzachte finish
  • legt een betrouwbare foundation en verlengt haar
  • matteert de huid en neemt extra olie op
  • aangebracht met een natte spons kan het als foundation werken
  • kan indien nodig in laagjes aangebracht worden

Aanbrengen:
Breng het poeder op je gezicht aan met een droge spons (niet inbegrepen) of een make-up borstel. Als je de poeder als foundation wilt gebruiken, gebruik dan een natte spons voor het aanbrengen.

Attentie:
De verpakking bevat geen spons.

Over het merk Max Factor

Max Factor behoort wereldwijd tot de beste, meest populaire en grootste merken in de wereld van cosmetica. De geschiedenis van het merk dateert uit het begin van de 20e eeuw en haar reclameslogan "make-up van visagisten" verwijst naar haar hoogtijdagen in Hollywood en de talloze cosmetische innovaties. Op de filmdoek stond in verband met make-up namelijk slechts één naam.

Max Factor was een ondernemende visagist van Russische afkomst die in 1914 naar Los Angeles verhuisde om dichter bij de beginnende filmindustrie te zijn. Hij richtte hier een winkel met make-up op en acteurs kwamen al snel voor advies over de beste filmsterren-looks. De make-up-artiesten wachtten ongeduldig op hun producten. Max Factor was echter van mening dat elke vrouw make-up mocht dragen en daardoor was make-up voor het eerst in de geschiedenis ook beschikbaar voor het grote publiek.

Met meer dan 100 jaar van haar bestaan introduceerde het merk veel iconische producten. Een van de eerste producten was Max Factor-foundation voor de filmsterren of gouden haarpoeder. De laatste jaren staat het merk bekend om haar Max Factor 2000 Calorie mascara en de long-lasting lippenstift Max Factor Lipfinity.

Review Max Factor Creme Puff