MauboussinMauboussin Homme Eau de Parfum voor Mannen

1×
Mauboussin Mauboussin Homme Eau de Parfum voor Mannen
Mauboussin Mauboussin Homme Eau de Parfum voor Mannen
Gratis verzending
Aanbevolen detailhandelsprijs
69,00

Je bespaart 59%
100 ml
27,72

Op voorraad | Code: MAU0043

Het product kan een andere verpakking hebben dan op de afbeelding getoond wordt.

1
PostNL
woensdag 8-12-2021
Afhaallocaties
woensdag 8-12-2021
UPS Air Mail
dinsdag 7-12-2021

Moed, mysterie en achteloze verleidelijkheid zijn kwaliteiten die vrouwenharten moeilijk kunnen weerstaan. Mauboussin Mauboussin Homme heren eau de parfum belichaamt deze elementen van de moderne man. De buitengewoon sensuele klank staat garant voor onweerstaanbare aantrekkingskracht bij elke gelegenheid.

  • mannelijke oriëntaalse geur voor heren
  • klassieke mannelijke ingrediënten in een modern concept
  • meeslepend geluid voor elke gelegenheid

Samenstelling van de geur
Het eerste wat je ruikt zijn de frisse en verkwikkende noten van lavendel. Geleidelijk beginnen de verzachtende akkoorden van delicate vanille een rol te spelen, die tot in de perfectie vermengd worden met exotische patchoeli.

Verhaal van de geur
De inspiratiebron voor de Mauboussin Homme geur uit 2003 is hematiet. Deze kostbare steen staat bekend om zijn mysterie en positieve aura die de hele geurcompositie doordringt. Het flesje is een luxueus juweel dat evenzeer bewondering inboezemt als het eau de parfum zelf.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Rozemarijn , Lavendel , Bergamot
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Kaneel , Patchuli , Salie
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Sandelhout , Muskus , Vanille
Geursoort
oriëntaalse