MatrixTotal Results The Re-Bond Herstellende Shampoo voor Zwak en Beschadigd Haar

1×
Matrix Total Results The Re-Bond Herstellende Shampoo voor Zwak en Beschadigd Haar
Matrix Total Results The Re-Bond Herstellende Shampoo voor Zwak en Beschadigd Haar
300 ml
Code: MTX02982 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Het product kan een andere verpakking hebben dan op de afbeelding getoond wordt.

Beschrijving Matrix Total Results The Re-Bond
Kenmerken

Is je haar zwak en broos, met gespleten haarpunten? In amper 2 weken kan het opnieuw blaken van gezondheid en kracht. De regenererende shampoo Matrix Total Results The Re-Bond maakt deel uit van een driestappenroutine voor snel herstel van beschadigd haar, waarbinnen hij de belangrijke voorbereidingsfase voorstelt.

Dankzij het citroenzuur ontdoet de shampoo je haar perfect van alle onzuiverheden en resten van stylingproducten, en reinigt het echt diepgaand. Na het wassen met de shampoo The Re-Bond absorberen de haarvezels bovendien veel beter de stoffen van de pre-conditioner, die wordt aanbevolen als de volgende stap.

Eigenschappen:

  • reinigt het haar diepgaand van onzuiverheden en sedimenten
  • verwijdert opgehoopte resten van stylingproducten
  • bereidt het haar perfect voor op verdere verzorging
  • maakt de styling van het haar gemakkelijker
  • doet het haar zacht aanvoelen
  • belast het haar niet en geeft het glans

Ingrediënten:

  • citroenzuur – stoot ruwe mineralen, metalen en chlorinen af die zich in het haar ophopen

Aanbrengen:
Doe een adequate hoeveelheid shampoo op nat haar. Schuim op en spoel grondig uit. Hou je voor een optimaal resultaat aan de volledige routine en ga verder met het gebruik van de preparerende conditioner (stap 2) en de finale conditioner (stap 3) uit de reeks Matrix Total Results The Re-Bond.

Kenmerken

Haartype
alle haartypen
Effect
Regeneratie, Voedend
Type hoofdhuid
alle hoofdhuidtypen
Haarproblemen
beschadigd, overbelast

Over het merk Matrix

Matrix is een van de populairste haarverzorgingsmerken ter wereld. In 1980 werd het in de Verenigde Staten opgericht door de echtgenoten Arnie en Sydell Miller, en hun doelgroep bestond uit eigenaars van schoonheidssalons. Tegenwoordig is deze cosmetica van topkwaliteit ook verkrijgbaar voor het grote publiek.

Het assortiment van Matrix omvat producten voor alle haartypes. Het maakt niet uit of je haar vet, beschadigd, droog, bros of gerafeld is – met de shampoos, conditioners, voedende oliën en andere artikelen van Matrix maak je het snel weer gezond en mooi. Een apart hoofdstuk is de hair styling. Matrix levert vele producten die je in staat stellen om thuis een mooi en modern kapsel te creëren.

Het merk Matrix is trots op het feit dat het voor de ontwikkeling van zijn producten de nieuwste technologieën toepast. Elk product is zodanig ontworpen dat je, zelfs zonder goede training, de best mogelijke resultaten bereikt.

Review Matrix Total Results The Re-Bond1