MatrixSoColor Sync Pre-Bonded Acidic Toner Translucent zure toner voor het Haar

Matrix SoColor Sync Pre-Bonded Acidic Toner Translucent zure toner voor het Haar
Matrix SoColor Sync Pre-Bonded Acidic Toner Translucent zure toner voor het Haar
Tint 8V Sheer Violet 90 ml
Code: MTX04746 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Alleen voor professioneel gebruik

Kenmerken

Gedetailleerde instructies

Instructies vind je HIER

Belangrijke informatie

Haarkleurstoffen kunnen ernstige allergische reacties veroorzaken. Kleur uw haar niet als: — u last heeft van uitslag in het gezicht of van een gevoelige, geïrriteerde of beschadigde hoofdhuid; — u eerder een reactie na een haarkleuring heeft gehad; — u in het verleden een reactie heeft gehad na een tijdelijke tatoeage m Pas gebruiken nadat u alle veiligheidsvoorschriften gelezen en begrepen heeft. Niet gebruiken voor het kleuren van wimpers of wenkbrauwen. Geschikte handschoenen dragen. Dit product is niet bestemd voor gebruik bij personen jonger dan 16 jaar. Contact met ogen en beschadigde huid vermijden Het is noodzakelijk een allergie waarschuwingstest (proefplankje) te doen 48 uur voor iedere haarkkleurbehandeling.
Volledige tekst
Haartype
alle haartypen
Gebruik
Professionele haarkleuring
Haarkleur
paars

Over het merk Matrix

Matrix is een van de populairste haarverzorgingsmerken ter wereld. In 1980 werd het in de Verenigde Staten opgericht door de echtgenoten Arnie en Sydell Miller, en hun doelgroep bestond uit eigenaars van schoonheidssalons. Tegenwoordig is deze cosmetica van topkwaliteit ook verkrijgbaar voor het grote publiek.

Het assortiment van Matrix omvat producten voor alle haartypes. Het maakt niet uit of je haar vet, beschadigd, droog, bros of gerafeld is – met de shampoos, conditioners, voedende oliën en andere artikelen van Matrix maak je het snel weer gezond en mooi. Een apart hoofdstuk is de hair styling. Matrix levert vele producten die je in staat stellen om thuis een mooi en modern kapsel te creëren.

Het merk Matrix is trots op het feit dat het voor de ontwikkeling van zijn producten de nieuwste technologieën toepast. Elk product is zodanig ontworpen dat je, zelfs zonder goede training, de best mogelijke resultaten bereikt.

Review Matrix SoColor Sync Pre-Bonded Acidic Toner Translucent