Matrix Pump

Doseerpompje

Matrix Pump Doseerpompje
Matrix Pump Doseerpompje
Matrix Pump Doseerpompje
1000 ml

Code: MTX0277 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Breng mij op de hoogte

Matrix Pump
1000 ml

Breng mij op de hoogte

Beschrijving van de cosmetica Matrix Pump

De doseerpomp Matrix Pump is een handig en praktisch accessoire bij de shampoo of conditioner.

Kenmerken:

  • zorgt voor een precieze en eenvoudige dosering
  • minimaliseert de verspilling van het product
  • De pomp is speciaal ontworpen vooral voor grote verpakkingen van producten

Hoe te gebruiken:
Schaf de doseerpomp aan en gebruik hem altijd in combinatie met producten uit dezelfde productenreeks om compatibiliteit te garanderen. Schroef gewoon op de fles van de verpakking.

Over het merk Matrix

Matrix is een van de populairste haarverzorgingsmerken ter wereld. In 1980 werd het in de Verenigde Staten opgericht door de echtgenoten Arnie en Sydell Miller, en hun doelgroep bestond uit eigenaars van schoonheidssalons. Tegenwoordig is deze cosmetica van topkwaliteit ook verkrijgbaar voor het grote publiek.

Het assortiment van Matrix omvat producten voor alle haartypes. Het maakt niet uit of je haar vet, beschadigd, droog, bros of gerafeld is – met de shampoos, conditioners, voedende oliën en andere artikelen van Matrix maak je het snel weer gezond en mooi. Een apart hoofdstuk is de hair styling. Matrix levert vele producten die je in staat stellen om thuis een mooi en modern kapsel te creëren.

Het merk Matrix is trots op het feit dat het voor de ontwikkeling van zijn producten de nieuwste technologieën toepast. Elk product is zodanig ontworpen dat je, zelfs zonder goede training, de best mogelijke resultaten bereikt.