Marc JacobsPerfect geparfumeerde douchegel

Marc Jacobs Perfect geparfumeerde douchegel
Marc Jacobs Perfect geparfumeerde douchegel
150 ml
39,00

Op voorraad | Code: MAJ01450
1
PostNL
donderdag 9-12-2021
Afhaallocaties
donderdag 9-12-2021
UPS Air Mail
morgen al dinsdag 7-12-2021

Verander je dagelijkse bad of douche in een speciale ervaring waarop je je elke dag opnieuw verheugt. Het doucheproduct Marc Jacobs Marc Jacobs Perfect laat je huid heerlijk ruiken en is een streling voor de zintuigen.

Kenmerken:

  • doet elke vrouw een plezier
  • vult de geur uit dezelfde reeks aan
  • is samen met de geur een perfect geschenk

Samenstelling

Consistentie
gel

De Amerikaanse ontwerper Marc Jacobs verlegt al meer dan een kwart eeuw de grenzen in de mode. Zijn creaties zijn uniek, zijn scheppingsdrang onvoorspelbaar en inspirerend. Het geheim van zijn succes is zijn onverschrokkenheid. Hij gaat altijd tegen de stroom in en ontdekt dan de schoonheid van het onverwachte.

Marc Jacobs werd geboren in New York in de jaren ‘60 en studeerde af aan de Parson's School of Design. De eerste collectie van zijn hand ontstond al in 1986 en een jaar later werd hij de jongste bekroonde ontwerper ter wereld. De jaren ‘90 waren voor Marc Jacobs niet minder succesvol. Hij stichtte zijn eigen merk en werd kort daarop benoemd tot creative director van het modehuis Louis Vuitton, waar hij de eerste ready-to-wear collectie in de geschiedenis van het bedrijf samenstelde. Vanaf 2013 wijdt hij zich alleen nog aan zijn eigen scheppingen.

Hij transponeerde zijn unieke stijl geleidelijk aan naar de modewereld. Ook hier is men ervan overtuigd dat een parfum, net zoals de mode, onze persoonlijkheid en individualiteit kan en moet uitdrukken. Elk parfum van Marc Jacobs is uitzonderlijk en onverwacht, maar altijd luxueus. De geur Marc Jacobs Daisy in een bloeiende designflacon of de laatste creatie, Marc Jacobs, zijn iconisch geworden.