Marc Jacobs DecadenceEau de Parfum voor Vrouwen

2×
Marc Jacobs Decadence Eau de Parfum voor Vrouwen
Marc Jacobs Decadence Eau de Parfum voor Vrouwen
Aanbevolen detailhandelsprijs
115,00

Je bespaart 40%
100 ml
68,50

Code: MAJ0360 | Op voorraad
1
PostNL
woensdag 3-6-2020
UPS Air Mail
woensdag 3-6-2020

Beschrijving van het parfum Marc Jacobs Decadence
Samenstelling

Sensueel, onvergetelijk en simpelweg decadent - dat is de eau de parfum Marc Jacobs Decadence. Geef u over aan uw meest verborgen verlangens en leef volgens uw eigen regels!

  • een elegante, houtachtige geur met een oriëntaals tintje
  • voor verfijnde vrouwen met een verfijnde smaak
  • vooral geschikt voor ‘s avonds en speciale gebeurtenissen

Samenstelling van de geur
In de bovenste tonen zijn de essenties van zoete, Italiaanse pruimen, narcissen en zeldzame saffraan provocerend met elkaar verweven. Na korte tijd ontplooit zich een geurhart, waarin de wortel van de iris ingenieus wordt gecombineerd met elegante, Bulgaarse roos en fascinerende, Arabische jasmijn. Door de hele geurcompositie heen komen tot slot de in de basis verborgen akkoorden van vetiver, amber en papyrus te voorschijn.

Het verhaal van de geur
De geur Decadence vertelt het verhaal van onverbloemde passie en het verlangen om te leven zonder bindende regels. Vergeleken met de Daisy-collectie, die een lief en onschuldig meisje symboliseerde, is Decadence de eerste echt vrouwelijke, sexy, verfijnde geur van Marc Jacobs. De eau de parfum is geïntroduceerd in 2015.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Iris, Saffraan , Pruim
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Bulgaarse Roos , Echte Arabische Jasmijn , Orriswortel
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Papyrus, Vetiver , Amber
Geursoort
oriëntaalse, houtachtig

Wij schreven over Marc Jacobs Decadence
Artikelen

Over het merk Marc Jacobs

De Amerikaanse ontwerper Marc Jacobs verlegt al meer dan een kwart eeuw de grenzen in de mode. Zijn creaties zijn uniek, zijn scheppingsdrang onvoorspelbaar en inspirerend. Het geheim van zijn succes is zijn onverschrokkenheid. Hij gaat altijd tegen de stroom in en ontdekt dan de schoonheid van het onverwachte.

Marc Jacobs werd geboren in New York in de jaren ‘60 en studeerde af aan de Parson's School of Design. De eerste collectie van zijn hand ontstond al in 1986 en een jaar later werd hij de jongste bekroonde ontwerper ter wereld. De jaren ‘90 waren voor Marc Jacobs niet minder succesvol. Hij stichtte zijn eigen merk en werd kort daarop benoemd tot creative director van het modehuis Louis Vuitton, waar hij de eerste ready-to-wear collectie in de geschiedenis van het bedrijf samenstelde. Vanaf 2013 wijdt hij zich alleen nog aan zijn eigen scheppingen.

Hij transponeerde zijn unieke stijl geleidelijk aan naar de modewereld. Ook hier is men ervan overtuigd dat een parfum, net zoals de mode, onze persoonlijkheid en individualiteit kan en moet uitdrukken. Elk parfum van Marc Jacobs is uitzonderlijk en onverwacht, maar altijd luxueus. De geur Marc Jacobs Daisy in een bloeiende designflacon of de laatste creatie, Marc Jacobs, zijn iconisch geworden.

Review Marc Jacobs Decadence