Marc Jacobs Daisy Twinkle

Eau de Toilette voor Vrouwen 50 ml

Marc Jacobs Daisy Twinkle Eau de Toilette voor Vrouwen  50 ml
50 ml
48,80

Code: MAJ00769 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
vrijdag 24-5-2019
Marc Jacobs Daisy Twinkle
50 ml | 48,80

Beschrijving van het parfum Marc Jacobs Daisy Twinkle

Marc Jacobs Daisy Twinkle Eau de Toilette is een zeer sensuele en verslavende geur waar zowel jij als de mensen om je heen verliefd op zullen worden!

  • bloemig-fruitige geur
  • voor de optimistische vrouw
  • om dagelijks te dragen, vooral bij warm weer

Samenstelling

Topnoten
Rode Bessen, Viooltjesblad
Hartnoten
Viooltje, WItte Bloemen
Basisnoten
Hout Noten
Geursoort
bloemig, fruitig

Over het merk Marc Jacobs

De Amerikaanse ontwerper Marc Jacobs verlegt al meer dan een kwart eeuw de grenzen in de mode. Zijn creaties zijn uniek, zijn scheppingsdrang onvoorspelbaar en inspirerend. Het geheim van zijn succes is zijn onverschrokkenheid. Hij gaat altijd tegen de stroom in en ontdekt dan de schoonheid van het onverwachte.

Marc Jacobs werd geboren in New York in de jaren ‘60 en studeerde af aan de Parson's School of Design. De eerste collectie van zijn hand ontstond al in 1986 en een jaar later werd hij de jongste bekroonde ontwerper ter wereld. De jaren ‘90 waren voor Marc Jacobs niet minder succesvol. Hij stichtte zijn eigen merk en werd kort daarop benoemd tot creative director van het modehuis Louis Vuitton, waar hij de eerste ready-to-wear collectie in de geschiedenis van het bedrijf samenstelde. Vanaf 2013 wijdt hij zich alleen nog aan zijn eigen scheppingen.

Hij transponeerde zijn unieke stijl geleidelijk aan naar de modewereld. Ook hier is men ervan overtuigd dat een parfum, net zoals de mode, onze persoonlijkheid en individualiteit kan en moet uitdrukken. Elk parfum van Marc Jacobs is uitzonderlijk en onverwacht, maar altijd luxueus. De geur Marc Jacobs Daisy in een bloeiende designflacon of de laatste creatie, Marc Jacobs, zijn iconisch geworden.

Beoordeling Marc Jacobs Daisy Twinkle

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!