Marc Jacobs Daisy Love Eau So Sweet Eau de Toilette voor Vrouwen

1×
Marc Jacobs Daisy Love Eau So Sweet Eau de Toilette voor Vrouwen
Marc Jacobs Daisy Love Eau So Sweet Eau de Toilette voor Vrouwen
Actie
Aanbevolen detailhandelsprijs
45,00

Je bespaart 48%
20 ml
23,40

Code: MAJ01220 | Op voorraad
1
PostNL
dinsdag 18-5-2021
Persoonlijk ophalen
maandag 17-5-2021
UPS Air Mail
maandag 17-5-2021

Beschrijving Marc Jacobs Daisy Love Eau So Sweet
Samenstelling

De zoetheid van elk moment werd gevangen in deze temperamentvolle en spontane vrouwengeur. Het eau de toilette Marc Jacobs Daisy Love Eau So Sweet is optimistisch, speels en onweerstaanbaar zoet – net als zij die hem opheeft.

  • frisse en tegelijk zoete, bloemig-fruitige geur
  • voor jeugdige vrouwen die van de zomer houden
  • geschikt om overdag te dragen

Samenstelling van de geur
De sprankelende geur van zoetige witte frambozen vermengt zich in de topnoten met de scherpe frisheid van bergamot en verrukkelijke braambessen. De hartnoten combineren de essence van tedere madeliefjes en betoverende jasmijn. De basis steunt op houtachtige akkoorden en muskus geeft de hele compositie een speelse verleidelijkheid.

Het verhaal van de geur
Daisy Love Eau So Sweet is een lichtere versie van het eau de parfum Daisy Love uit 2018. Ze combineert de verslavende en onweerstaanbare geest van de oorspronkelijke versie met een onverwachte, luchtige frisheid. Het gezicht van de campagne werd het model Kaia Gerber. Zij is de volmaakte belichaming van het zorgeloze meisje dat met volle teugen van het leven wil genieten. Laat deze vrolijke geur, die in 2019 gelanceerd werd, ook jou verleiden.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Geursoort
fruitig, bloemig

Wij schreven over Marc Jacobs Daisy Love Eau So Sweet
Artikelen

Over het merk Marc Jacobs

De Amerikaanse ontwerper Marc Jacobs verlegt al meer dan een kwart eeuw de grenzen in de mode. Zijn creaties zijn uniek, zijn scheppingsdrang onvoorspelbaar en inspirerend. Het geheim van zijn succes is zijn onverschrokkenheid. Hij gaat altijd tegen de stroom in en ontdekt dan de schoonheid van het onverwachte.

Marc Jacobs werd geboren in New York in de jaren ‘60 en studeerde af aan de Parson's School of Design. De eerste collectie van zijn hand ontstond al in 1986 en een jaar later werd hij de jongste bekroonde ontwerper ter wereld. De jaren ‘90 waren voor Marc Jacobs niet minder succesvol. Hij stichtte zijn eigen merk en werd kort daarop benoemd tot creative director van het modehuis Louis Vuitton, waar hij de eerste ready-to-wear collectie in de geschiedenis van het bedrijf samenstelde. Vanaf 2013 wijdt hij zich alleen nog aan zijn eigen scheppingen.

Hij transponeerde zijn unieke stijl geleidelijk aan naar de modewereld. Ook hier is men ervan overtuigd dat een parfum, net zoals de mode, onze persoonlijkheid en individualiteit kan en moet uitdrukken. Elk parfum van Marc Jacobs is uitzonderlijk en onverwacht, maar altijd luxueus. De geur Marc Jacobs Daisy in een bloeiende designflacon of de laatste creatie, Marc Jacobs, zijn iconisch geworden.

Review Marc Jacobs Daisy Love Eau So Sweet1