Marc JacobsDaisy Love Eau de Toilette voor Vrouwen

1×
Marc Jacobs Daisy Love Eau de Toilette voor Vrouwen
Marc Jacobs Daisy Love Eau de Toilette voor Vrouwen
Gratis verzending
Aanbevolen detailhandelsprijs
96,37

Je bespaart 46%
100 ml
51,50

Code: MAJ0685 | Op voorraad
1
Cadeautje voor jou
Gratis verzending op bestellingen boven de € 30.
PostNL
donderdag 30-9-2021
Afhaallocaties
donderdag 30-9-2021
UPS Air Mail
donderdag 30-9-2021

Beschrijving Marc Jacobs Daisy Love
Samenstelling

Keer terug naar je kindertijd, toen je zorgeloos door de tuin rende en madeliefjes bewonderde. De eau de toilette Daisy Love van het bekende merk Marc Jacobs is de belichaming van een zuivere liefde voor het leven en vervoert je speels naar een wereld waarin niets een probleem is.

  • frisse, bloemig-houtachtige geur
  • voor de jeugdige, optimistische vrouw
  • geschikt om overdag te dragen

Samenstelling van de geur
De topnoten van de geur bekoren je met een sappig fruitakkoord van moerbeien. De hartnoten openen met de tedere bloemgeur van fijne madeliefjes, die sensueel worden aangevuld door houtachtige noten en kasjmiermuskus in de basis. Van deze symfonie ga je elke dag willen genieten.

Verhaal van de geur
Daisy Love, die in 2018 op de markt gebracht werd, is een moderne interpretatie van de legendarische geur Daisy. Het is een antwoord op het verlangen van de jonge generatie naar vrijheid, uitbundigheid en individualiteit. Net zoals zijn voorganger is ook Daisy Love ontstaan onder toezicht van de beroemde parfumeur Albert Morillas. De schattige flacon in de vorm van een bloem gaat vast mooi staan op je toilettafeltje.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Moerbei
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Madeliefjes
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Kasjmier Musk , Drijfhout
Geursoort
bloemig, houtachtig

Wij schreven over Marc Jacobs Daisy Love
Artikelen

Over het merk Marc Jacobs

De Amerikaanse ontwerper Marc Jacobs verlegt al meer dan een kwart eeuw de grenzen in de mode. Zijn creaties zijn uniek, zijn scheppingsdrang onvoorspelbaar en inspirerend. Het geheim van zijn succes is zijn onverschrokkenheid. Hij gaat altijd tegen de stroom in en ontdekt dan de schoonheid van het onverwachte.

Marc Jacobs werd geboren in New York in de jaren ‘60 en studeerde af aan de Parson's School of Design. De eerste collectie van zijn hand ontstond al in 1986 en een jaar later werd hij de jongste bekroonde ontwerper ter wereld. De jaren ‘90 waren voor Marc Jacobs niet minder succesvol. Hij stichtte zijn eigen merk en werd kort daarop benoemd tot creative director van het modehuis Louis Vuitton, waar hij de eerste ready-to-wear collectie in de geschiedenis van het bedrijf samenstelde. Vanaf 2013 wijdt hij zich alleen nog aan zijn eigen scheppingen.

Hij transponeerde zijn unieke stijl geleidelijk aan naar de modewereld. Ook hier is men ervan overtuigd dat een parfum, net zoals de mode, onze persoonlijkheid en individualiteit kan en moet uitdrukken. Elk parfum van Marc Jacobs is uitzonderlijk en onverwacht, maar altijd luxueus. De geur Marc Jacobs Daisy in een bloeiende designflacon of de laatste creatie, Marc Jacobs, zijn iconisch geworden.

Review Marc Jacobs Daisy Love1