Marc Jacobs Daisy Love

Eau de Toilette voor Vrouwen 100 ml

1×
Marc Jacobs Daisy Love Eau de Toilette voor Vrouwen  100 ml
Marc Jacobs Daisy Love Eau de Toilette voor Vrouwen  100 ml
Gratis verzending
96,37

Je bespaart 36%
100 ml
61,20

Code: MAJ0685 | Meer dan 20 st. in voorraad
1
PostNL
donderdag 25-7-2019
UPS Air Mail
woensdag 24-7-2019
Marc Jacobs Daisy Love
100 ml | 61,20

Beschrijving van het parfum Marc Jacobs Daisy Love

Het eau de toilette Daisy Love van het merk Marc Jacobs is de belichaming van een absolute liefde voor het leven. Omring jezelf met het bedwelmende gevoel van liefde en geluk met deze unieke geur voor vrouwen.

  • frisse florale, houtige geur
  • voor de jeugdige, optimistische vrouw
  • geschikt om dagelijks te dragen

Samenstelling van de geur
De topnoten van de geur bekoren je met een sappig fruitakkoord van moerbeien. De hartnoten worden gevormd door het tere madeliefje dat sensueel de houtige noten en de kasjmiermuskus van de basis aanvult.

Het verhaal van de geur
Daisy Love, dat in 2018 op de markt gebracht werd, is een moderne interpretatie van de legendarische geur Daisy. Het is een antwoord op het verlangen van de jonge generatie naar vrijheid, uitbundigheid en individualiteit. Net zoals de voorganger is ook Daisy Love ontstaan onder toezicht van de beroemde parfumeur Albert Morillas.

Samenstelling

Topnoten
Moerbei
Hartnoten
Madeliefjes
Basisnoten
Drijfhout , Kasjmier Musk
Geursoort
bloemig, houtachtig

Over het merk Marc Jacobs

De Amerikaanse ontwerper Marc Jacobs verlegt al meer dan een kwart eeuw de grenzen in de mode. Zijn creaties zijn uniek, zijn scheppingsdrang onvoorspelbaar en inspirerend. Het geheim van zijn succes is zijn onverschrokkenheid. Hij gaat altijd tegen de stroom in en ontdekt dan de schoonheid van het onverwachte.

Marc Jacobs werd geboren in New York in de jaren ‘60 en studeerde af aan de Parson's School of Design. De eerste collectie van zijn hand ontstond al in 1986 en een jaar later werd hij de jongste bekroonde ontwerper ter wereld. De jaren ‘90 waren voor Marc Jacobs niet minder succesvol. Hij stichtte zijn eigen merk en werd kort daarop benoemd tot creative director van het modehuis Louis Vuitton, waar hij de eerste ready-to-wear collectie in de geschiedenis van het bedrijf samenstelde. Vanaf 2013 wijdt hij zich alleen nog aan zijn eigen scheppingen.

Hij transponeerde zijn unieke stijl geleidelijk aan naar de modewereld. Ook hier is men ervan overtuigd dat een parfum, net zoals de mode, onze persoonlijkheid en individualiteit kan en moet uitdrukken. Elk parfum van Marc Jacobs is uitzonderlijk en onverwacht, maar altijd luxueus. De geur Marc Jacobs Daisy in een bloeiende designflacon of de laatste creatie, Marc Jacobs, zijn iconisch geworden.

Beoordeling Marc Jacobs Daisy Love

Nieuwe recensie toevoegen

5.0
1 beoordeling
1
flaconontwerp
uithoudingsvermogen van de geur
intensiteit
algemene indruk