Marc Jacobs Daisy Love Daze Eau de Toilette voor Vrouwen

7×
Marc Jacobs Daisy Love Daze Eau de Toilette voor Vrouwen
Marc Jacobs Daisy Love Daze Eau de Toilette voor Vrouwen
50 ml
78,00

Code: MAJ01317 | Op voorraad
1
PostNL
dinsdag 11-5-2021
Persoonlijk ophalen
dinsdag 11-5-2021
UPS Air Mail
dinsdag 11-5-2021

Beschrijving Marc Jacobs Daisy Love Daze
Samenstelling

Sta je gedachten toe om even stil te staan en de geur van zoete osmanthus te volgen. Die leidt je naar een plek waar de eau de toilette Marc Jacobs Daisy Love Daze je zintuigen bedwelmt en je de wereld door een roze bril toont - waarvan de glazen dit jaar de kleur van cantaloupe hebben.

  • limited edition van lentegeuren Marc Jacobs Daisy – Daze
  • de kleur van de geuredities Daisy van 2020 is cantaloupe
  • levendige lentegeur met zoete fruit- en bloemtonen

Samenstelling van de geur
Als eerste herken je sappige abrikozen. Na een tijdje beginnen de topnoten zich te vermengen met de zoetheid van osmanthus om samen een stralende indruk te maken. Voor een subtiele, verwarmende finish wordt gezorgd door gouden amber.

Verhaal van de geur
De flacon van de geur Marc Jacobs Daisy Love Daze in deze beperkte lente-editie kreeg een cantaloupe kleur, waarvan de volledige geurcollectie Daisy Daze 2020 doortrokken is. Niet alleen het glas maar ook de bloemblaadjes geven zo een vrolijk lentegevoel, en in combinatie met het gouden bloemhart is het met deze geur liefde op het eerste gezicht.

De naam Daze verwijst naar een aangename roes en weerspiegelt het gewaagde karakter van deze zoete, fruitige en uiterst verslavende lentegeur.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Abricoos
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Schijnhulst
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Amber
Geursoort
fruitig, bloemig

Over het merk Marc Jacobs

De Amerikaanse ontwerper Marc Jacobs verlegt al meer dan een kwart eeuw de grenzen in de mode. Zijn creaties zijn uniek, zijn scheppingsdrang onvoorspelbaar en inspirerend. Het geheim van zijn succes is zijn onverschrokkenheid. Hij gaat altijd tegen de stroom in en ontdekt dan de schoonheid van het onverwachte.

Marc Jacobs werd geboren in New York in de jaren ‘60 en studeerde af aan de Parson's School of Design. De eerste collectie van zijn hand ontstond al in 1986 en een jaar later werd hij de jongste bekroonde ontwerper ter wereld. De jaren ‘90 waren voor Marc Jacobs niet minder succesvol. Hij stichtte zijn eigen merk en werd kort daarop benoemd tot creative director van het modehuis Louis Vuitton, waar hij de eerste ready-to-wear collectie in de geschiedenis van het bedrijf samenstelde. Vanaf 2013 wijdt hij zich alleen nog aan zijn eigen scheppingen.

Hij transponeerde zijn unieke stijl geleidelijk aan naar de modewereld. Ook hier is men ervan overtuigd dat een parfum, net zoals de mode, onze persoonlijkheid en individualiteit kan en moet uitdrukken. Elk parfum van Marc Jacobs is uitzonderlijk en onverwacht, maar altijd luxueus. De geur Marc Jacobs Daisy in een bloeiende designflacon of de laatste creatie, Marc Jacobs, zijn iconisch geworden.

Review Marc Jacobs Daisy Love Daze7