Marc Jacobs Daisy Gift SetIII. voor Vrouwen

Marc Jacobs Daisy Gift Set  III. voor Vrouwen
Marc Jacobs Daisy Gift Set  III. voor Vrouwen
52,74

Code: MAJ01453 | Op voorraad

Eau de Toilette 100 ml + Eau de Toilette 10 ml + geparfumeerde bodymilk 75 ml

1
PostNL
vrijdag 22-1-2021
Persoonlijk ophalen
vrijdag 22-1-2021
UPS Air Mail
maandag 25-1-2021

Beschrijving van het parfum Marc Jacobs Daisy
Samenstelling

Vanaf nu hoef je je geur nooit meer te missen. De parfumset voor vrouwen Marc Jacobs Daisy bevat zowel de volledige versie van de geur als een miniatuurtje ervan. En dat past perfect in elke handtas, ook de allerkleinste, klaar om je om het even wanneer in zijn onmiskenbare aroma te hullen.

Kenmerken:

  • cadeautip die gegarandeerd plezier doet
  • geur geschikt voor dagelijks gebruik
  • de geparfumeerde schoonheidsproducten verlengen de duurzaamheid van de geur
  • bevat het gewone formaat van de geur en een miniatuurtje

Inhoud van de set:

  • Eau de Toilette 100 ml
  • Eau de Toilette 10 ml
  • geparfumeerde bodymilk 75 ml

Samenstelling

Geursoort
bloemig, houtachtig
Set variant
Gift Set

Over het merk Marc Jacobs

De Amerikaanse ontwerper Marc Jacobs verlegt al meer dan een kwart eeuw de grenzen in de mode. Zijn creaties zijn uniek, zijn scheppingsdrang onvoorspelbaar en inspirerend. Het geheim van zijn succes is zijn onverschrokkenheid. Hij gaat altijd tegen de stroom in en ontdekt dan de schoonheid van het onverwachte.

Marc Jacobs werd geboren in New York in de jaren ‘60 en studeerde af aan de Parson's School of Design. De eerste collectie van zijn hand ontstond al in 1986 en een jaar later werd hij de jongste bekroonde ontwerper ter wereld. De jaren ‘90 waren voor Marc Jacobs niet minder succesvol. Hij stichtte zijn eigen merk en werd kort daarop benoemd tot creative director van het modehuis Louis Vuitton, waar hij de eerste ready-to-wear collectie in de geschiedenis van het bedrijf samenstelde. Vanaf 2013 wijdt hij zich alleen nog aan zijn eigen scheppingen.

Hij transponeerde zijn unieke stijl geleidelijk aan naar de modewereld. Ook hier is men ervan overtuigd dat een parfum, net zoals de mode, onze persoonlijkheid en individualiteit kan en moet uitdrukken. Elk parfum van Marc Jacobs is uitzonderlijk en onverwacht, maar altijd luxueus. De geur Marc Jacobs Daisy in een bloeiende designflacon of de laatste creatie, Marc Jacobs, zijn iconisch geworden.

Review Marc Jacobs Daisy