Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh

Gift Set V.

Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Gift Set  V.
Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Gift Set  V.
Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Gift Set  V.
Eau de Toilette 75 ml + Body Lotion 75 ml + Douchegel 75 ml

Code: MAJ0702 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh
Eau de Toilette 75 ml + Body Lotion 75 ml + Douchegel 75 ml

Samenstelling

Set variant
Gift Set

Over het merk Marc Jacobs

De Amerikaanse ontwerper Marc Jacobs verlegt al meer dan een kwart eeuw de grenzen in de mode. Zijn creaties zijn uniek, zijn scheppingsdrang onvoorspelbaar en inspirerend. Het geheim van zijn succes is zijn onverschrokkenheid. Hij gaat altijd tegen de stroom in en ontdekt dan de schoonheid van het onverwachte.

Marc Jacobs werd geboren in New York in de jaren ‘60 en studeerde af aan de Parson's School of Design. De eerste collectie van zijn hand ontstond al in 1986 en een jaar later werd hij de jongste bekroonde ontwerper ter wereld. De jaren ‘90 waren voor Marc Jacobs niet minder succesvol. Hij stichtte zijn eigen merk en werd kort daarop benoemd tot creative director van het modehuis Louis Vuitton, waar hij de eerste ready-to-wear collectie in de geschiedenis van het bedrijf samenstelde. Vanaf 2013 wijdt hij zich alleen nog aan zijn eigen scheppingen.

Hij transponeerde zijn unieke stijl geleidelijk aan naar de modewereld. Ook hier is men ervan overtuigd dat een parfum, net zoals de mode, onze persoonlijkheid en individualiteit kan en moet uitdrukken. Elk parfum van Marc Jacobs is uitzonderlijk en onverwacht, maar altijd luxueus. De geur Marc Jacobs Daisy in een bloeiende designflacon of de laatste creatie, Marc Jacobs, zijn iconisch geworden.

Beoordeling Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!