Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Daze Eau de Toilette voor Vrouwen

6×
Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Daze Eau de Toilette voor Vrouwen
Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Daze Eau de Toilette voor Vrouwen
Actie
Aanbevolen detailhandelsprijs
88,00

Je bespaart 60%
75 ml
35,00

Code: MAJ0462 | Op voorraad
1
PostNL
vrijdag 29-1-2021
Persoonlijk ophalen
vrijdag 29-1-2021
UPS Air Mail
maandag 1-2-2021

Beschrijving van het parfum Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Daze
Samenstelling

Gun je geest enkele momenten van rust. Even loskomen van de dagelijkse realiteit - dat is het gevoel dat de eau de toilette voor vrouwen Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Daze in je oproept. De frisse geurcompositie en de vrolijke kleur cantaloupe vormen een combinatie om verliefd op te worden.

  • limited edition van lentegeuren Marc Jacobs Daisy – Daze
  • de kleur van de geuredities Daisy van 2020 is cantaloupe
  • frisse, vreugdevolle geur met bloemige en fruitige tonen

Samenstelling van de geur
Voor deze vrolijke geur ben je meteen gewonnen, zodra de geur van sappige, zoete perzik op je afkomt, even later vermengd met bloemtonen uit een bloeiende boomgaard. De langdurige, sensuele finish behoort toe aan de sprankelende tonen van perzikschil.

Verhaal van de geur
Al voor de derde keer komt Marc Jacobs met een limited edition van lentegeuren Daisy, waarbij ook Daisy Eau So Fresh Daze hoort. Behalve de indrukwekkend geur kan ook de flacon bekoren, die de vrolijke kleur van cantaloupe heeft, wat een gezamenlijke trek is van alle stuks uit deze limited edition.

De naam Daze is een oproep om elke dag even je gedachten te laten dwalen, en maakt integraal deel uit van de geurenreeks Marc Jacobs Daisy van het jaar 2020.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Witte Perzik
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Bloesem
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
perzikschil
Geursoort
fruitig, bloemig

Over het merk Marc Jacobs

De Amerikaanse ontwerper Marc Jacobs verlegt al meer dan een kwart eeuw de grenzen in de mode. Zijn creaties zijn uniek, zijn scheppingsdrang onvoorspelbaar en inspirerend. Het geheim van zijn succes is zijn onverschrokkenheid. Hij gaat altijd tegen de stroom in en ontdekt dan de schoonheid van het onverwachte.

Marc Jacobs werd geboren in New York in de jaren ‘60 en studeerde af aan de Parson's School of Design. De eerste collectie van zijn hand ontstond al in 1986 en een jaar later werd hij de jongste bekroonde ontwerper ter wereld. De jaren ‘90 waren voor Marc Jacobs niet minder succesvol. Hij stichtte zijn eigen merk en werd kort daarop benoemd tot creative director van het modehuis Louis Vuitton, waar hij de eerste ready-to-wear collectie in de geschiedenis van het bedrijf samenstelde. Vanaf 2013 wijdt hij zich alleen nog aan zijn eigen scheppingen.

Hij transponeerde zijn unieke stijl geleidelijk aan naar de modewereld. Ook hier is men ervan overtuigd dat een parfum, net zoals de mode, onze persoonlijkheid en individualiteit kan en moet uitdrukken. Elk parfum van Marc Jacobs is uitzonderlijk en onverwacht, maar altijd luxueus. De geur Marc Jacobs Daisy in een bloeiende designflacon of de laatste creatie, Marc Jacobs, zijn iconisch geworden.

Review Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Daze6