Marc Jacobs Daisy DreamGift SetII. voor Vrouwen

Marc Jacobs Daisy Dream Gift Set  II. voor Vrouwen
Marc Jacobs Daisy Dream Gift Set  II. voor Vrouwen
52,40

Code: MAJ01454 | Op voorraad

Eau de Toilette 50 ml + geparfumeerde bodymilk 75 ml + geparfumeerde douchegel 75 ml

1
GLS
woensdag 2-12-2020
Persoonlijk ophalen
maandag 7-12-2020
UPS Air Mail
maandag 30-11-2020

Beschrijving van het parfum Marc Jacobs Daisy Dream
Samenstelling

Versterk de intensiteit van je favoriete geur. De parfumset voor vrouwen Marc Jacobs Daisy Dream bevat behalve de geur zelf ook verzorgende producten die je zintuigelijke ervaring nog verlengen.

Kenmerken:

  • heel geschikt als cadeau
  • doet elke vrouw plezier
  • de geparfumeerde schoonheidsproducten verlengen de duurzaamheid van de geur

Inhoud van de set:

  • Eau de Toilette 50 ml
  • geparfumeerde bodymilk 75 ml
  • geparfumeerde douchegel 75 ml

Samenstelling

Geursoort
fruitig, bloemig
Set variant
Gift Set

Over het merk Marc Jacobs

De Amerikaanse ontwerper Marc Jacobs verlegt al meer dan een kwart eeuw de grenzen in de mode. Zijn creaties zijn uniek, zijn scheppingsdrang onvoorspelbaar en inspirerend. Het geheim van zijn succes is zijn onverschrokkenheid. Hij gaat altijd tegen de stroom in en ontdekt dan de schoonheid van het onverwachte.

Marc Jacobs werd geboren in New York in de jaren ‘60 en studeerde af aan de Parson's School of Design. De eerste collectie van zijn hand ontstond al in 1986 en een jaar later werd hij de jongste bekroonde ontwerper ter wereld. De jaren ‘90 waren voor Marc Jacobs niet minder succesvol. Hij stichtte zijn eigen merk en werd kort daarop benoemd tot creative director van het modehuis Louis Vuitton, waar hij de eerste ready-to-wear collectie in de geschiedenis van het bedrijf samenstelde. Vanaf 2013 wijdt hij zich alleen nog aan zijn eigen scheppingen.

Hij transponeerde zijn unieke stijl geleidelijk aan naar de modewereld. Ook hier is men ervan overtuigd dat een parfum, net zoals de mode, onze persoonlijkheid en individualiteit kan en moet uitdrukken. Elk parfum van Marc Jacobs is uitzonderlijk en onverwacht, maar altijd luxueus. De geur Marc Jacobs Daisy in een bloeiende designflacon of de laatste creatie, Marc Jacobs, zijn iconisch geworden.

Review Marc Jacobs Daisy Dream