Marc Jacobs Daisy Daze Eau de Toilette voor Vrouwen

8×
Marc Jacobs Daisy Daze Eau de Toilette voor Vrouwen
Marc Jacobs Daisy Daze Eau de Toilette voor Vrouwen
Aanbevolen detailhandelsprijs
78,00

Je bespaart 56%
50 ml
34,65

Code: MAJ01313 | Op voorraad
1
PostNL
woensdag 20-1-2021
Persoonlijk ophalen
woensdag 20-1-2021
UPS Air Mail
woensdag 20-1-2021

Beschrijving van het parfum Marc Jacobs Daisy Daze
Samenstelling

Beleef een kleine vlucht uit het grijze van alledag naar een fascinerende wereld van geuren en kleuren. De eau de toilette voor vrouwen Marc Jacobs Daisy Daze spreidt die voor jou tentoon door middel van zoete mirabel en de vreugdevolle kleur van cantaloupe.

  • limited edition van lentegeuren Marc Jacobs Daisy – Daze
  • de kleur van de geuredities Daisy van 2020 is cantaloupe
  • de prachtige flacon weerspiegelt het fruitig-bloemige karakter van de geur

Samenstelling van de geur
Meteen aan het begin word je betoverd door sappige mandarijn waar zich na een tijdje zoete mirabel aan toevoegt. Crèmige muskus draagt als laatste bij tot de complexe reukervaring en zorgt voor een sensuele finish van deze rijkelijke, gesofisticeerde geur.

Verhaal van de geur
Niet alleen deze eau de toilette, maar ook de geuren Daisy Dream, Daisy Love en Daisy Eau So Fresh kregen een 2020 limited edition. Hun gezamenlijke noemer, behalve de cantaloupe-kleur, is “daze” oftewel “roes”, een kleine vlucht uit de dagelijkse grijsheid.

De geuren van Marc Jacobs vallen op door hun bloemige flacons, en aan het ontstaan van de limited editions heeft Marc Jacobs zelf meegewerkt. Het dopje met gouden elementen en lichtgroene en cantaloupe bloemblaadjes maakt van deze geur een harmonieus geheel.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Mandarijn
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Mirabelle Pruim
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Romige Musk
Geursoort
aromatisch, fruitig

Over het merk Marc Jacobs

De Amerikaanse ontwerper Marc Jacobs verlegt al meer dan een kwart eeuw de grenzen in de mode. Zijn creaties zijn uniek, zijn scheppingsdrang onvoorspelbaar en inspirerend. Het geheim van zijn succes is zijn onverschrokkenheid. Hij gaat altijd tegen de stroom in en ontdekt dan de schoonheid van het onverwachte.

Marc Jacobs werd geboren in New York in de jaren ‘60 en studeerde af aan de Parson's School of Design. De eerste collectie van zijn hand ontstond al in 1986 en een jaar later werd hij de jongste bekroonde ontwerper ter wereld. De jaren ‘90 waren voor Marc Jacobs niet minder succesvol. Hij stichtte zijn eigen merk en werd kort daarop benoemd tot creative director van het modehuis Louis Vuitton, waar hij de eerste ready-to-wear collectie in de geschiedenis van het bedrijf samenstelde. Vanaf 2013 wijdt hij zich alleen nog aan zijn eigen scheppingen.

Hij transponeerde zijn unieke stijl geleidelijk aan naar de modewereld. Ook hier is men ervan overtuigd dat een parfum, net zoals de mode, onze persoonlijkheid en individualiteit kan en moet uitdrukken. Elk parfum van Marc Jacobs is uitzonderlijk en onverwacht, maar altijd luxueus. De geur Marc Jacobs Daisy in een bloeiende designflacon of de laatste creatie, Marc Jacobs, zijn iconisch geworden.

Review Marc Jacobs Daisy Daze8