Marbert Man Classic

Pre-Shave Treatment voor Mannen 100 ml

Marbert Man Classic Pre-Shave Treatment voor Mannen 100 ml
Marbert Man Classic Pre-Shave Treatment voor Mannen 100 ml
Marbert Man Classic Pre-Shave Treatment voor Mannen 100 ml
Pre-Shave Treatment voor Mannen 100 ml

Code: MRP0027 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Breng mij op de hoogte

Als het product weer op voorraad is, zullen we je daarover informeren. Het is natuurlijk alleen aan jou of je van dit aanbod gebruik maakt.

Over het merk Marbert

De schoonheidsspecialiste Margarethe Sendler en dokter Bertha Roeber stichtten in 1936 een van de eerste cosmeticamerken. De eerste drie letters van hun namen vind je in de merknaam terug en zo ontstond Marbert – een merk dat is al in het naoorlogse Duitsland uitgroeide tot de marktleider op cosmeticagebied.

Met de geschiedenis van dit merk zijn baanbrekende patenten en de hoogste standaarden verbonden. Met name één van de octrooien van het merk Marbert is uniek. Profutra, een anti-aging productlijn, ontwikkeld in 1990, herschreef de geschiedenis van de cosmetica en is nog steeds het best verkopende huidverzorgingsartikel van dit merk.

Marbert betekent traditie, kwaliteit, vertrouwen en bereikbaarheid. Alle producten worden consequent in Duitsland vervaardigd. Achter het merk staat een ervaring van tientallen jaren, geavanceerde technologische knowhow en de kennis van de specifieke eigenschappen van de huid. Marbert maakt alle generaties mooier. Gisteren, vandaag en morgen.

Beoordeling Marbert Man Classic

Nieuwe recensie toevoegen

flaconontwerp
uithoudingsvermogen van de geur
intensiteit
algemene indruk
Door verzending stemt u in met de verwerking van de persoonsgegevens ten behoeve van het aanbieden en verwerken van marketingaanbiedingen van de vennootschap Notino Benelux BV. U hebt het recht om bezwaar. Meer informatie hierover in de principes van de verwerking van persoonsgegevens.
Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!

Menu