Marbert Bath & Body Energy Bodylotion voor Vrouwen

 • Marbert Bath & Body Energy Bodylotion voor Vrouwen
   meer

  Varianten Marbert Bath & Body Energy

  • Marbert Bath & Body Energy Bodylotion voor Vrouwen 200 ml Bodylotion voor Vrouwen 200 ml  Uitverkoop

   Dit product is momenteel niet beschikbaar.

   Code: MRP0106

  Omhoog

  Parfum beschrijving Marbert Bath & Body Energy

  Beoordeling

  Design

  Uithoudingsvermogen

  Intensiteit

  Algemene indruk

  De bodymilk Marbert Bath & Body Energy is een perfecte aanvulling op de geur van de gelijknamige reeks. De melk voedt effectief je huid en geeft hem de zo nodige hydratatie. Bij regelmatig gebruik zal je huid fluweelzacht en onweerstaanbaar soepel zijn.

  Omhoog

  Over merk Marbert

  De schoonheidsspecialiste Margarethe Sendler en dokter Bertha Roeber stichtten in 1936 een van de eerste cosmeticamerken. De eerste drie letters van hun namen vind je in de merknaam terug en zo ontstond Marbert – een merk dat is al in het naoorlogse Duitsland uitgroeide tot de marktleider op cosmeticagebied.

  Met de geschiedenis van dit merk zijn baanbrekende patenten en de hoogste standaarden verbonden. Met name één van de octrooien van het merk Marbert is uniek. Profutra, een anti-aging productlijn, ontwikkeld in 1990, herschreef de geschiedenis van de cosmetica en is nog steeds het best verkopende huidverzorgingsartikel van dit merk.

  Marbert betekent traditie, kwaliteit, vertrouwen en bereikbaarheid. Alle producten worden consequent in Duitsland vervaardigd. Achter het merk staat een ervaring van tientallen jaren, geavanceerde technologische knowhow en de kennis van de specifieke eigenschappen van de huid. Marbert maakt alle generaties mooier. Gisteren, vandaag en morgen.

  Omhoog

  Beoordeling Marbert Bath & Body Energy

  Wat vind je van Marbert Bath & Body Energy ?

  * Verplichte velden


  Beoordeling *

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "  Door verzending stemt u in met de verwerking van de persoonsgegevens ten behoeve van het aanbieden en verwerken van marketingaanbiedingen van de vennootschap Notino Benelux BV. U hebt het recht om bezwaar. Meer informatie hierover in de principes van de verwerking van persoonsgegevens.​

  Menu