Deodorants en antitranspiranten voor mannen

Meest verkocht

Deodorant of antitranspirant

Krijg het zweet en die onprettige geurtjes onder je oksels klein! Kies de beste mannen deodorant of antitranspirant, één die heerlijk ruikt en perfect werkt.

Mannen deodorants

Mannen deodorants zijn een goede keuze als je meer last hebt van geurtjes dan van overmatig zweten. De taak van een deodorant is namelijk niets anders dan het neutraliseren van lichaamsgeurtjes. Kies een mannen deo vooral volgens de geur, de grootte en de bestendigheid van de geur. Voor een gevoelige huid kan je een milde deodorant zonder aluminium kopen.

Mannen antitranspiranten

Heb je last van overmatig zweten? Ga dan voor een antitranspirant die actief het zweten tegengaat. En wat zou de beste antitranspirant voor mannen moeten kunnen? Bestudeer de ingrediënten. Een antitranspirant doet niet altijd hetzelfde als een deodorant. Soms voorkomt hij zweten maar heeft hij geen geur. Als je van een antitranspirant beide wil, zoek dan een 2 in 1 product.

Vaste deodorant, roll-on, crème of spray?

  • Vaste deodorants en antitranspiranten zijn praktisch en klein. Als je een natuurlijk alternatief zoekt, probeer dan eens aluin van minerale zouten, die de zweetklieren licht samentrekt en het ontstaan van geurtjes voorkomt.
  • Roll-on producten en sprays zijn gemakkelijk aan te brengen. In tegenstelling tot crème en vaste deodorants voor mannen kan het wel even duren voor ze onder je oksels opgedroogd zijn.

Kies uit het ruime aanbod van tientallen populaire merken! Op notino.nl vind je de beste mannen antitranspiranten en deodorants.