ManceraInstant Crush Eau de Parfum Unisex

Mancera Instant Crush Eau de Parfum Unisex
Mancera Instant Crush Eau de Parfum Unisex
120 ml

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar | Code: MCR01083

Ontdek een geur die in geen enkel vakje past, maar wel meesterlijk de persoonlijkheid van degene die hem draagt onderstreept. De uniseks eau de parfum Mancera Instant Crush is de ideale geur om je originaliteit te laten uitblinken.

  • voor iedereen die niet bang is om zich te onderscheiden van de massa
  • uniseks geur

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Siciliaanse Mandarijn , Siciliaanse Bergamot , Saffraan , Gember
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Egyptische Jasmijn , Belambra Hout , Patchouli Blad , Marokkaanse Roos
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Sandelhout , Witte Muskus , Madagascar Vanille , Eikenmos
Geursoort
bloemig, specerijen, houtachtig

De niche parfums van Mancera herbergen de bekoring van de Oriënt, de woestijn, de zon en een tijdloze luxe. U treft in de samenstelling de meest exclusieve grondstoffen aan, zoals agarhout, hars, leer en allerlei andere. Met de parfums van Mancera zul je je luxueus en uniek voelen.

Het merk Mancera werd in 2008 in Parijs opgericht op instigatie van Al Athar, één de grootste distributiebedrijven rond de Perzische Golf. De niche parfums van Mancera zijn speciaal ontwikkeld voor alle liefhebbers van opvallend oriëntaalse geuren en arabische culturen. Behalve de subtiele samenstelling zijn de niche parfums van Mancera ook uitzonderlijk door de luxueuze flacons die van bijzonder hoogwaardig glas zijn vervaardigd. Gun jezelf de luxe en exclusiviteit van de originele niche parfums van Mancera.