Mancera Dark Desire Aoud VanilleEau de Parfum Unisex

3×
Mancera Dark Desire Aoud Vanille Eau de Parfum Unisex
Mancera Dark Desire Aoud Vanille Eau de Parfum Unisex
120 ml

Code: MCR0252 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Breng mij op de hoogte

Als het product weer op voorraad is, zullen we je daarover informeren. Het is natuurlijk alleen aan jou of je van dit aanbod gebruik maakt.

Met de verzending gaat u akkoord met de verwerking van het e-mailbericht, zodat de vennootschap Notino Benelux BV u over de verkrijgbaarheid van het betreffende product kan informeren, en dat maximaal 1 jaar. U hebt het recht om bezwaar. Meer informatie hierover in de principes van de verwerking van persoonsgegevens.

Beschrijving van het parfum Mancera Dark Desire Aoud Vanille
Samenstelling

Als jij hoort bij de onverbeterlijke liefhebbers van vanille, dan is de houtachtige, kruidige eau de parfum Mancera Aoud Vanille je op het lijf geschreven. Deze uniseks geurcompositie met oosterse noten is geschikt voor mannen en vrouwen en stelt geen grenzen.

  • verwarmende vanillegeur met agarhout
  • uniseks geurcompositie
  • als een warme zonnestraal op een koude dag

Samenstelling van de geur
De intense geur van het duistere en aardse agarhout ontmoet in de eau de parfum Aoud Vanille de zachte, exquise vanille. De exotische compositie wordt aangevuld met kardemom, saffraan en zwarte peper. Sandelhout en subtiele bloemtonen geven de geur zijn karakteristieke, fluwelen zachtheid.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Kardemom, Saffraan , Agarhout , Zwarte Peper
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Bloemige Noten
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Guaiac Hout , Madagascar Vanille , Sandelhout
Geursoort
oriëntaalse

Over het merk Mancera

De niche parfums van Mancera herbergen de bekoring van de Oriënt, de woestijn, de zon en een tijdloze luxe. U treft in de samenstelling de meest exclusieve grondstoffen aan, zoals agarhout, hars, leer en allerlei andere. Met de parfums van Mancera zul je je luxueus en uniek voelen.

Het merk Mancera werd in 2008 in Parijs opgericht op instigatie van Al Athar, één de grootste distributiebedrijven rond de Perzische Golf. De niche parfums van Mancera zijn speciaal ontwikkeld voor alle liefhebbers van opvallend oriëntaalse geuren en arabische culturen. Behalve de subtiele samenstelling zijn de niche parfums van Mancera ook uitzonderlijk door de luxueuze flacons die van bijzonder hoogwaardig glas zijn vervaardigd. Gun jezelf de luxe en exclusiviteit van de originele niche parfums van Mancera.

Review Mancera Dark Desire Aoud Vanille