ManceraBlack Intensitive Aoud Eau de Parfum Unisex

2×
Mancera Black Intensitive Aoud Eau de Parfum Unisex
Mancera Black Intensitive Aoud Eau de Parfum Unisex
Actie
Aanbevolen detailhandelsprijs
85,90

Je bespaart 31%
120 ml
58,80

Op voorraad | Code: MCR0172
1
PostNL
maandag 13-12-2021
Afhaallocaties
zaterdag 11-12-2021
UPS Air Mail
vrijdag 10-12-2021

Laat je meenemen naar het midden van een woestijnnacht, wanneer het warme zand koude lucht ontmoet. De diepe en donkere oosterse eau de parfum Mancera Black Intensitive Aoud roept gevoelens op van onbekende verre plaatsen die het ontdekken waard zijn.

  • warme houtachtige geur
  • unisex geur voor vrouwen en mannen
  • geschikt voor elke gelegenheid

Samenstelling van de geur
Oudh oftewel agarhout, het traditionele ingrediënt van Arabische parfums, mengt zich in Black Intensitive Aoud met een zijdeachtige toon van roos en saffraan in harmonie net zo sierlijk als een oriëntaalse dans. De zoete tonen van turkish delight wordt onderstreept door kruidnagel en perzik, terwijl de fijne tonen van jasmijn en viooltjes de geur meer elegantie geven. Zwarte peper, hout en gurjunbalsem wikkelen de geurcompositie in een mysterieuze sjaal van zwarte zijde.  

Verhaal van de geur
Black Intensitive Aoud is een oosterse houtachtige geur uit de Voyage- en Arabie-collectie van het Franse merk voor nicheparfums Mancera. Haar geuren zijn gemaakt van zeldzame en luxe ingrediënten en geïnspireerd door de Art Deco-stijl. Eau de parfum Mancera Black Intensitive Aoud is net als de andere geuren ontworpen voor de liefhebbers van parfums die het beste van de westerse en oosterse stijl combineren. Hiervoor biedt Black Intensitive Aoud je een ontdekkingsreis naar de wereld van verschillende oudh-combinaties.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Kruidnagel , Spaanse Peper , Perzik
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Jasmijn , Suiker , Saffraan , Roos , Viooltje
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Sandelhout , Oost Indiche Balsem , Ceder , Agarhout
Geursoort
oriëntaalse, specerijen

De niche parfums van Mancera herbergen de bekoring van de Oriënt, de woestijn, de zon en een tijdloze luxe. U treft in de samenstelling de meest exclusieve grondstoffen aan, zoals agarhout, hars, leer en allerlei andere. Met de parfums van Mancera zul je je luxueus en uniek voelen.

Het merk Mancera werd in 2008 in Parijs opgericht op instigatie van Al Athar, één de grootste distributiebedrijven rond de Perzische Golf. De niche parfums van Mancera zijn speciaal ontwikkeld voor alle liefhebbers van opvallend oriëntaalse geuren en arabische culturen. Behalve de subtiele samenstelling zijn de niche parfums van Mancera ook uitzonderlijk door de luxueuze flacons die van bijzonder hoogwaardig glas zijn vervaardigd. Gun jezelf de luxe en exclusiviteit van de originele niche parfums van Mancera.