ManceraAoud Lemon Mint Eau de Parfum Unisex

Mancera Aoud Lemon Mint Eau de Parfum Unisex
Mancera Aoud Lemon Mint Eau de Parfum Unisex
Actie
Aanbevolen detailhandelsprijs
124,00

Je bespaart 35%
120 ml
79,90

Op voorraad | Code: MCR0403
1
PostNL
donderdag 2-12-2021
Afhaallocaties
donderdag 2-12-2021
UPS Air Mail
dinsdag 30-11-2021

Een frisse citruscocktail op een zonovergoten strand, of warm agarhout? In deze geur vind je allebei. Hij is zorgeloos nonchalant, en tegelijk zoet en kruidig. De eau de parfum Mancera Aoud Lemon Mint verfrist en streelt tegelijk je zinnen. Sluit je ogen en laat je meevoeren naar een zonnige zomerdag.

  • citrusachtig kruidige geurcompositie
  • uniseks geur voor mannen en vrouwen
  • geschikt voor elke gelegenheid

Samenstelling van de geur
De frisse tonen van citroen, munt en koriander vormen lichtstralen die het duistere akkoord van agarhout, patchoeli en leder verhelderen. Zoete amandelen, jasmijn en amber-vanille basisnoten doen denken aan de ontspannen sfeer van een avondontmoeting op het strand. Voor de geur Aoud Lemon Mint inspireerde de parfumeur Pierre Montale zich op een Cubaanse cocktail en daardoor is de geur tegelijk zoet en verfrissend.

 

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Amandelen , Mandarijn , Citroen , Peper , Koriander
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Patchuli , Jasmijn , Oud
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Muskus , Leer, Vetiver , Vanille , Amber
Geursoort
aromatisch, houtachtig

De niche parfums van Mancera herbergen de bekoring van de Oriënt, de woestijn, de zon en een tijdloze luxe. U treft in de samenstelling de meest exclusieve grondstoffen aan, zoals agarhout, hars, leer en allerlei andere. Met de parfums van Mancera zul je je luxueus en uniek voelen.

Het merk Mancera werd in 2008 in Parijs opgericht op instigatie van Al Athar, één de grootste distributiebedrijven rond de Perzische Golf. De niche parfums van Mancera zijn speciaal ontwikkeld voor alle liefhebbers van opvallend oriëntaalse geuren en arabische culturen. Behalve de subtiele samenstelling zijn de niche parfums van Mancera ook uitzonderlijk door de luxueuze flacons die van bijzonder hoogwaardig glas zijn vervaardigd. Gun jezelf de luxe en exclusiviteit van de originele niche parfums van Mancera.