ManceraAoud Café Eau de Parfum Unisex

2×
Mancera Aoud Café Eau de Parfum Unisex
Mancera Aoud Café Eau de Parfum Unisex
Aanbevolen detailhandelsprijs
140,00

Je bespaart 27%
120 ml
102,00

Op voorraad | Code: MCR0171
1
PostNL
maandag 13-12-2021
Afhaallocaties
zaterdag 11-12-2021
UPS Air Mail
morgen al vrijdag 10-12-2021

Trek in koffie? Verwen jezelf op onbeperkte hoeveelheden van zijn intense geur. Eau de parfum Mancera Aoud Café neemt je dankzij de verfijnde tonen mee naar een gezellig café in Parijs waar de lekkerste drankjes worden geserveerd. Leun achterover en laat je verwennen.

  • verwarmde, gourmand en houtachtige geur
  • uniseks geur
  • maakt grijze winterdagen aangenamer  

Samenstelling van de geur
Aoud Café brengt je een kopje koffie van de hoogste kwaliteit op een kleurrijk vliegend tapijt gemaakt van tonen van perzik, zwarte bes en bergamot. De ruwheid van agarhout wordt verzacht door pure witte muskus en amber. Het resultaat is een geur die doet denken aan de vriendelijke sfeer van een populair café midden in een winterse middag. 

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Zwarte Aalbessen , Perzik , Bergamot
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Koffie , Bloemige Noten , Amber
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Witte Muskus , Zoete Noten , Hout Noten
Geursoort
oriëntaalse

De niche parfums van Mancera herbergen de bekoring van de Oriënt, de woestijn, de zon en een tijdloze luxe. U treft in de samenstelling de meest exclusieve grondstoffen aan, zoals agarhout, hars, leer en allerlei andere. Met de parfums van Mancera zul je je luxueus en uniek voelen.

Het merk Mancera werd in 2008 in Parijs opgericht op instigatie van Al Athar, één de grootste distributiebedrijven rond de Perzische Golf. De niche parfums van Mancera zijn speciaal ontwikkeld voor alle liefhebbers van opvallend oriëntaalse geuren en arabische culturen. Behalve de subtiele samenstelling zijn de niche parfums van Mancera ook uitzonderlijk door de luxueuze flacons die van bijzonder hoogwaardig glas zijn vervaardigd. Gun jezelf de luxe en exclusiviteit van de originele niche parfums van Mancera.