ManceraAoud Blue Notes Eau de Parfum Unisex

3×
Mancera Aoud Blue Notes Eau de Parfum Unisex
Mancera Aoud Blue Notes Eau de Parfum Unisex
Actie
Aanbevolen detailhandelsprijs
140,00

Je bespaart 45%
120 ml
76,40

Op voorraad | Code: MCR0248
1
PostNL
maandag 13-12-2021
Afhaallocaties
zaterdag 11-12-2021
UPS Air Mail
vrijdag 10-12-2021

Draag een gedurfde combinatie die een oriëntaalse basis combineert met een frisse toon van fruit en kruiden. Uniseks eau de parfum Mancera Aoud Blue Notes blijft je altijd boeien want de houtachtige tonen van oudh met delicate rozen en een vleugje vanille maken de combinatie uiterst sensueel.

  • oriëntaals-bloemengeur met fruitige tonen
  • zelfverzekerd en exotisch
  • opvallende en buitengewone geur voor warmere dagen

Samenstelling van de geur
De frisse tonen van bergamot en citrusvruchten in combinatie van vochtige geur van bedauwde kruiden geven deze weelderige compositie een onverwachte lichtheid. Ylang ylang, viooltjes en iris zorgen voor romige poederachtige bloemige nuances die worden verdiept door traditionele Arabische rozen in combinatie met patchoeli. De verleidelijke exotische basisnoten van amber, leer, vanille en droog hout voegen een diepe, warme ondertoon toe aan de geur.

Verhaal van de geur
Mancera Aoud Blue Notes valt op het eerste gezicht op tussen de warme tinten van andere eau de parfum van de oriëntaalse collectie Aouds. De blauwe kleur suggereert dat de geur net iets frisser is dan de klassieke oudh-geuren. De geur is ontworpen door Pierre Montale en werd gelanceerd in 2015.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Citroen , Fruitige Noten , Groene noten , Mandarijn , Bergamot
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Patchuli , Ylang-Ylang , Roos , Viooltje , Iriswortel
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Sandelhout , Leer, Guaiac Hout , Madagascar Vanille , Amber
Geursoort
oriëntaalse, bloemig

De niche parfums van Mancera herbergen de bekoring van de Oriënt, de woestijn, de zon en een tijdloze luxe. U treft in de samenstelling de meest exclusieve grondstoffen aan, zoals agarhout, hars, leer en allerlei andere. Met de parfums van Mancera zul je je luxueus en uniek voelen.

Het merk Mancera werd in 2008 in Parijs opgericht op instigatie van Al Athar, één de grootste distributiebedrijven rond de Perzische Golf. De niche parfums van Mancera zijn speciaal ontwikkeld voor alle liefhebbers van opvallend oriëntaalse geuren en arabische culturen. Behalve de subtiele samenstelling zijn de niche parfums van Mancera ook uitzonderlijk door de luxueuze flacons die van bijzonder hoogwaardig glas zijn vervaardigd. Gun jezelf de luxe en exclusiviteit van de originele niche parfums van Mancera.